- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Benimde oluuodu hep arada gelip gelip gidiyoYok sinirlenme canım benimama benim transfer olduğum günden beri var o zamanlar biraz daha yoğundu şimdi azaldı böyle şiş gibi karnım ya da ben psikolojik olarak öyle hissediyorum
Benimde aynı öyle hadi belim yatmaktan oldu kasıklarım neden oluyor anlamadım şimdi internetten araştırdım rahim kendini yenileyip embriyoyu içine alıyormuş falan filanBenimde oluuodu hep arada gelip gelip gidiyo
Ay insaallahBenimde aynı öyle hadi belim yatmaktan oldu kasıklarım neden oluyor anlamadım şimdi internetten araştırdım rahim kendini yenileyip embriyoyu içine alıyormuş falan filaninşallah sağlıklı olsunlar da
Ben 23 agustosta öğrenmiştim 14 eylülde cagırmıstıÖyle mi ay bende nasıl bekleyeceğim diyordum zaten 12 gün var bu 12 günler hiç bitmiyor
Hayırlısıyla inşallah kalp atışını da duyduk mu derin bir oh çekeceğim :) ben ufak tefek işlerimi yapmaya başlayacağım yarın artık ama sizde durumlar nasılBen 23 agustosta öğrenmiştim 14 eylülde cagırmıstı
İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız o minik kalpler öyle güclü atıyor kiHayırlısıyla inşallah kalp atışını da duyduk mu derin bir oh çekeceğim :) ben ufak tefek işlerimi yapmaya başlayacağım yarın artık ama sizde durumlar nasıl
Ay maşallah ona kardeş geliyor tabi artık ona daİnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız o minik kalpler öyle güclü atıyor ki❤ Hic sorma benim iş yapmama gibi bi durumum olamıyor bebeğim henüz cok kücük bana cok muhtac. Eşim sağolsun eve geldiği an alıyor beni yormasın diye ama tospik kucakcı bir minnakım var
aynen canim haberleselimBende cumartesi randevu aldım en azından kese görmüş oluruz
bende yok canim dahaKIzlar bulantınız başladımı peki
ayy haydi insallah canim haberdar etGünaydın güzel hamişleerBenimde kaşık ve bel ağrılarım ara ara devam ediyor. Salı gününe randevu aldım ilk muayeneyi olacağız. Miniği görebilecek miyiz çok merak ediyorum :))
DAha erken heralde bendede yok ta tırsıyorumbende yok canim daha
6 haftada falan basliyor sanirim canimDAha erken heralde bendede yok ta tırsıyorum
ayy haydi insallah canim merakla bekliyoruzMerhaba kızlar kan vermeye gideceğim, inşallah bende ekim annesiyimdir
İnşaallahHerkese hayırlı haftalar ben de sabah kan verdim tekrar 2 gün önce bhcg 68 idi inşallah güzel bir şekilde yükselmiştir. :)
Hadi inşallah haber ver bize de :)Herkese hayırlı haftalar ben de sabah kan verdim tekrar 2 gün önce bhcg 68 idi inşallah güzel bir şekilde yükselmiştir. :)
inşallah inşallahİnşaallahGüzel haberlerini bekliyoruz
tabi kii :)Hadi inşallah haber ver bize de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?