2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben 23 agustosta öğrenmiştim 14 eylülde cagırmıstı
Hayırlısıyla inşallah kalp atışını da duyduk mu derin bir oh çekeceğim :) ben ufak tefek işlerimi yapmaya başlayacağım yarın artık ama sizde durumlar nasıl

Hayırlısıyla inşallah kalp atışını da duyduk mu derin bir oh çekeceğim :) ben ufak tefek işlerimi yapmaya başlayacağım yarın artık ama sizde durumlar nasıl
İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız o minik kalpler öyle güclü atıyor ki Hic sorma benim iş yapmama gibi bi durumum olamıyor bebeğim henüz cok kücük bana cok muhtac. Eşim sağolsun eve geldiği an alıyor beni yormasın diye ama tospik kucakcı bir minnakım var

Ay maşallah ona kardeş geliyor tabi artık ona da bende yapmıyorum da bir an boş bulundum boş sehpa vardı yerine koymak için kaldırdım pişman oldum sonra ağır değildi ama işte

Günaydın güzel hamişleer Benimde kaşık ve bel ağrılarım ara ara devam ediyor. Salı gününe randevu aldım ilk muayeneyi olacağız. Miniği görebilecek miyiz çok merak ediyorum :))

Merhaba arkadaşlar, bi konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden.. Tedirginim aslında doğrusunu söylemek gerekirse.. Son adet tarihim 30 Aralık ovulasyon testiyle yumurtamın 18 ve 19 unda çatladığını gmrdük, hala adet olmayınca dün gece acilen test yaptık 43 çıktı..Allah, nasip ederse ilk bebeğim olacak fakat burada okuduğum kadarıyla benim bhcg değerim düşük gibime geldi.. Daha öncede hamile olmadığım için açıkçası kimyasal mı boş mu diye endişe duydum çarşamba günü içinde randevu aldım..tecrübeki arkadaşlardan yardım istiyorum yumurtam geç çatladığı için acaba geç döllenme olmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…