2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim 2 katım gibi değerlerin. 5.gün değilmi senin .senin 10.günün benim 12.günüm oluyor.benim betam o gün 270.senin 12.günün benim 14.günüm 570 çıkmış.🥳🥰bu arada banada 3.gün emb.2 tane kpyuldu🥰
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın evet canım 5. Embriyosu bugün 12. Günüm 1400 çıktı 10. Gün 549 çıkmıştı herhald

KIZlar iyi akşamlar sizlerdede kasıklarda ağrı yada basınç oluyormu

Yeni arkadaşlar gelmiş özellikle tüp bebek olanlara ayrı sevindim🥰 Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Nacizane tavsiyem kese ve kalp atışı icin 6. Haftayı en azından doldurup gitmeniz. Ben 17 şubatta gitmeyi düşünüyorum(7+1de) oğlumda da ilk 7+1de ultrasona girmiştim.

Yeni arkadaşlar gelmiş özellikle tüp bebek olanlara ayrı sevindim🥰 Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Nacizane tavsiyem kese ve kalp atışı icin 6. Haftayı en azından doldurup gitmeniz. Ben 17 şubatta gitmeyi düşünüyorum(7+1de) oğlumda da ilk 7+1de ultrasona girmiştim.
Ama ya boş gebelikse onu nasıl anlayacaz gitmezsek

Hemsireyi Aradim merakindan oda 3 haftalik tabi dedi. Son regle gunumu soledm yine 3 haftalik dedi..
Canım internette banu ciftci var videolaırını izlerken(oğlum icin izliyordum o zaman) vidrolar yabancı sitelerden alınma ve hep -2 hafta gösteriyordu acıklamasını şöyle yapıyordu, yabanı kaynaklar sat değil döllenme gününü baz alıyorlarmış.

Bende öyle düşünmek istiyorum umarım yerleşiyordur
Kanama olmadıgı sürece korkma ama ağır kaldırma sakın. Ben oğlumu taşıyorum(10,5 kilo) o zaman ağrım oldu artık taşımıyorum babası taşıyor oturunca kucagıma veriyor. Ama mesela ona hamileyken 5. Hafta bikac gün de kasık batmam olmuştu

Ama ya boş gebelikse onu nasıl anlayacaz gitmezsek
Boş gebelikse bisüre sora kese de düşüyormuş zaten. Ama mesela erken gittin bebek kesede görünmedi hemen boş gebelik teşhisi diyebiliyorlar. Oysa 8 haftanın sonuna kadar beklemek lazım. Gidince bebek görülmedi kalbi duyulmadı dense ve o şekilde 8. Haftayı doldurmayı beklesen daha zor bence

Kanama olmadıgı sürece korkma ama ağır kaldırma sakın. Ben oğlumu taşıyorum(10,5 kilo) o zaman ağrım oldu artık taşımıyorum babası taşıyor oturunca kucagıma veriyor. Ama mesela ona hamileyken 5. Hafta bikac gün de kasık batmam olmuştu
BEN 5+3 de keseyi gördüm karından bebek in me zaman gitsem daha iyi olur acaba bi dr begenmedim yeni bi dr buldum oda 4 Şubat gel dedi tabi ben Başka dr gittigimi söylemedim ilk gittgim devletti ve bana bi kese fotosu bile vermedi soru soruyorum öyle cevap veriyor verirse o yüzden özele gitmek istiyorum 4 ünde gitsem zarar olurmu ultorasonun

Back