2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.286
3.053
658
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar :KK54: bugün 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim ve soluğu burada aldım:KK48: Şoktayım sanki boşluktayım çok ani oldu benim için. İlk gebeliğimde 2016 Ekim annelerine üye idim çokta güzel bilgi alışverişinde bulunduk taze hamişlerle.. şuan burası sessiz ama zamanla çoğalacağız Ekim anneleri olarak yeni yeni öğreniyoruz meleklerimizi:anneadayı: Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bizlere inşAllah:anne:

Merhabalar :KK54: bugün 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim ve soluğu burada aldım:KK48: Şoktayım sanki boşluktayım çok ani oldu benim için. İlk gebeliğimde 2016 Ekim annelerine üye idim çokta güzel bilgi alışverişinde bulunduk taze hamişlerle.. şuan burası sessiz ama zamanla çoğalacağız Ekim anneleri olarak yeni yeni öğreniyoruz meleklerimizi:anneadayı: Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bizlere inşAllah:anne:
amin canım :)bende yeni ogrendım hamıle oldugumu ılk cocgum

amin canım :)bende yeni ogrendım hamıle oldugumu ılk cocgum

Ayy gözün aydın canım hoşgeldinnn :KK48::nazar: sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi inşAllah :anneadayı: muayene oldun mu yoksa evde mi öğrendin? Ben evde test yaptım henüz doktora gitmedim test ile öğrendim.

Merhaba kızlar bugün 2. Bebeğime hamile oldugumu öğrendim cok heyecanlıyım. Umarım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız🤲🏻

Kızlar bende kendimi hamile hissediyorum bel ağrısı kaşık ağrısı gaz göğüste hassasiyet var adetime 15 gün var inşallah hamileysem bende Ekim annesi olucam inşallah

Hoşgeldiniz kızlar :21: hep birlikte güzelliklerle geçireceğimiz gebelikler yaşar, sağlıkla kucaklarız miniklerimizi inşAllah:KK200:

Hoşbulduk canım🤗 ilk bebeğin mi? Aramızda 1 gün var ☺

hayır canım 2. Bebeğim nasipse. 2016 Ekim annesiydim. Fakat tahmini doğum tarihimizden 12 gün önce Eylülde doğum yapmıştım. Senin de 2.Sanırım:KK68:

Benim hikayem şöyle, 9 aylık bir oğlum var. Beklenmeyen hayatımın
hayır canım 2. Bebeğim nasipse. 2016 Ekim annesiydim. Fakat tahmini doğum tarihimizden 12 gün önce Eylülde doğum yapmıştım. Senin de 2.Sanırım:KK68:
evet benim de 2. Yalnız sen yine iyi ara vermişsin ben 2019 nisan annesiyim. 9 aylık oğlum var cokk süpriz bir bebek oldu benim icin🤗 öyle ki lazer göz ameliyatı oldum 5 gün önce ve o gün regl olmam gerekiyordu hic gecikmezdi ama yine de herhalde ameliyat geciktirdi dedim. Baktım ki günüm cok gcikiyor hastaneyi aradım dediler öyle bir etki yapmaz işte o zaman dank etti😳

evet benim de 2. Yalnız sen yine iyi ara vermişsin ben 2019 nisan annesiyim. 9 aylık oğlum var cokk süpriz bir bebek oldu benim icin🤗 öyle ki lazer göz ameliyatı oldum 5 gün önce ve o gün regl olmam gerekiyordu hic gecikmezdi ama yine de herhalde ameliyat geciktirdi dedim. Baktım ki günüm cok gcikiyor hastaneyi aradım dediler öyle bir etki yapmaz işte o zaman dank etti😳
Test yapar yapmaz ikinci cizgi kıpkırmızı cıktı bugün de kan vereceğm ☺️

oyy maşAllah canım baya bi sürpriz olmuş sana desene :KK68: Bir yandan iyi olmuş birlikte büyürler inşAllah sonrasında rahat edersin. ben rahatlığa alıştım uykusuz geceler gözümü korkutmuyor değil kızım büyüdü artık kendisi kardeş diye tutturuyordu nasip oldu şükür:KK48: Allah yardımcımız olsun hepimizin☺️

Back