Keseler 5. haftası ile uyumlu dedi. Öğretmenim çalışıyorum dedim dinlen bu haftalar önemli deyip rapor yazdı. Evdeyim hiçbir iş yapmıyorum sağolsun kayinvalidem bakıyor bu cumartesi kalp atışlarını dinleyeceğiz kısmetse. Benimki tüp bebek.Saol canım amin inşallah ne dedi doktor size
Sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benimkide beş haftanın içinde pazartesi gidicem kısmetse ne dcek bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inşallahKeseler 5. haftası ile uyumlu dedi. Öğretmenim çalışıyorum dedim dinlen bu haftalar önemli deyip rapor yazdı. Evdeyim hiçbir iş yapmıyorum sağolsun kayinvalidem bakıyor bu cumartesi kalp atışlarını dinleyeceğiz kısmetse. Benimki tüp bebek.
Amin. Hayırlı haberler inşallah.Sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benimkide beş haftanın içinde pazartesi gidicem kısmetse ne dcek bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canımAmin. Hayırlı haberler inşallah.
Hızlı derken kaç ölçtüm? Ben 8+5 de 169 diğeri 8+2 166 idi.Kizlar merhaba, öncelikle türkcem zayif oldugu icin simdiden özür diliyorum:)
Ben 6 haftalik hamileyim doktor ikiz oldugunu söyledi (iki kese ikizleri). Kalp atislarinida cok sükür allahima duyduk. Beni endiselendiren konu birinin kalp atisi oldukca hizliydi (normali buymus) digerinin kalp atisi ötekisine bakilis daha yavasdi. Doktor bir risk olmadigini söyledi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. Ayni durumu yasiyan varmi? Icim bir tûrlü rahat etmiyor, korkuyorum bisey olucak diye. Ayni durumu yasiyan varmi? Sevgilerle :)
Sayi olarak malesef bisey söylemedi. Sanirim türkiyedeki doktorlar daha detayli bu konularda. Benim doktorum sadece birinin kalbinin biraz daha yavas attigini söyledi ama risk tasimadigini söyledi.Hızlı derken kaç ölçtüm? Ben 8+5 de 169 diğeri 8+2 166 idi.
Öyle dediyse kalbini ferah tut. Çok takıntılı olmayalım şimdiden daha yolun başındayız. Bol dua...elden başka hiçbir şey gelmiyorSayi olarak malesef bisey söylemedi. Sanirim türkiyedeki doktorlar daha detayli bu konularda. Benim doktorum sadece birinin kalbinin biraz daha yavas attigini söyledi ama risk tasimadigini söyledi.
Evet cok haklisin ama sanirim ilk hamilelik ve ikiz bebeklerde kafaya takmamak elde degilÖyle dediyse kalbini ferah tut. Çok takıntılı olmayalım şimdiden daha yolun başındayız. Bol dua...elden başka hiçbir şey gelmiyor
Hayırlı olsun. Kucağına da alırsın inşallah. Benim 5 haftalıkken 7 mm di ikiside. Seninkiler daha da iyi.Merhaba hanımlarben aşılama sonrası ikiz gebelik oldu. Dün doktor iki kese gördü bu biri 11 mm diğeri 7 mm biri küçük 11 olan 4 haftalık dedi diğerine haftalık demedi ama içinde plesantlar oluşmaya başladı dedi yani bnde sordum iyi mi iyi dedi hayırlısı olsun dedi böyle mi oldu sizinde ilk gebeliğim 3 aylıkken sonlandı korkuyorum o yüzden
İnşeAllah sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin.Ben şuan 9. Haftadayım hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür ne bulantı ne baş dönmesi. Sonradan olur mu bilmiyorum
Biz 5 hafta da iki keseyi de gördük 7 hafta da kalp atışlarını duyduk fakat geç tutunma olursa bazen daha geç belli oluyorKaçıncı hafta da ikiz olduğunu belli oluyor kizlar
Hayırlı olsun. Kucağına da alırsın inşallah. Benim 5 haftalıkken 7 mm di ikiside. Seninkiler daha da iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?