- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Nerdesin reiss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesin reiss
Bu topik iyi ya moralimiz bozulsada yazıp çizip okuyup mutlu olalımNe yalan söyliyim bu site başlarda psikolojimi bozdu şuan düzeltti![]()
Aglamak yetmez kiiizzz kalk duvara kafa at kendini koltuktan asaagi at . Basindan assagi kaynar su dök ancaGene hatırladım![]()
Ya hamileysemAglamak yetmez kiiizzz kalk duvara kafa at kendini koltuktan asaagi at . Basindan assagi kaynar su dök anca![]()
Karpuz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oglum kızı rahat bırakın belkim iş üstündeNerdesin reiss
Başkanığa adaylığımı koyuyorum topiğe havuz yaptıracamaçtığına pişman oldu başkanımız şanslıymış topik yörüdü gitti
![]()
Tuta bilene aşk olsunaçtığına pişman oldu başkanımız şanslıymış topik yörüdü gitti
![]()
Gündüz olsun takılsın bize bari nanacımOglum kızı rahat bırakın belkim iş üstünde![]()
Dizim ağırdı arkadaşlar aranızda dizi ağırıpta hamile kalan var mı ?Yaaa kurban olurum![]()
otur oturdugun yerde
Başkan istifa deriz gündüzde gelmezseGündüz olsun takılsın bize bari nanacım![]()
Aynen kızlar ben bi mutfağımı toplayıp duşa girip kahve keyfi yapmam gerek öpüyorum sizi kahve içerken uyanıklarla takılırızTuta bilene aşk olsun![]()
Yyyaaaa siz varya siizzOglum kızı rahat bırakın belkim iş üstünde![]()
Ama 2 oldu kızDizim ağırdı arkadaşlar aranızda dizi ağırıpta hamile kalan var mı ?![]()