• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hic umudum yok kendimi mutsuz etmek icin test yapicam resmen
Kız mazoşikmisin yapma test ben sana şuanki sonucu söyliyim beleşe negatif :) bekle sabret adetin geçince yap ki kendini yıpratma belkide hamişsin ama idrara hemen geçemeyebiliyor biliyosun

Ay kolum kasindi acaba hamile miyim kizlar fikri olan var mi 😂😂sag kol kaşininca mi hamile oluyorduk sol kol mu 😂😂😂bi de boyleleri var ya 😂cart oldu hamile miyim curt oldu hamilelik belirtisi mi 😂😂

Burda gebe yok ki kuzum 😂😂 yerleşme kanaması olabilir idrardan sonra mı geliyor peçeteye
arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
Çoook yanlış yerdesin bu topikte gebe yok 😂😂

Ay kolum kasindi acaba hamile miyim kizlar fikri olan var mi 😂😂sag kol kaşininca mi hamile oluyorduk sol kol mu 😂😂😂bi de boyleleri var ya 😂cart oldu hamile miyim curt oldu hamilelik belirtisi mi 😂😂
Kız sus ben grip olacam kesin hamileyim😂😂😂😂😂

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
Ama şunu da diyim benim arkadaşım da böyle az pembelik gördü hamileydi o ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back