Ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ha Muhammed yetiş ha AliUyyy yoruldum kime ne dedim belli degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ha Muhammed yetiş ha AliUyyy yoruldum kime ne dedim belli degil
LunaparkCok eglenceli buraaaa
Yaz gönder gitsin yavrum kafan karışmasın moral depoluyorukCok eglenceli buraaaa
Kız mazoşikmisin yapma test ben sana şuanki sonucu söyliyim beleşe negatif :) bekle sabret adetin geçince yap ki kendini yıpratma belkide hamişsin ama idrara hemen geçemeyebiliyor biliyosunValla hic umudum yok kendimi mutsuz etmek icin test yapicam resmen
Peşpeşe ne kadar güzel ne kadar güzelHadi inşallah görcez ay sonuna doğru pıtır pıtır dökülürüz
Heeeeey seni gidi küçük fiiiil gel bura bakıyım derim bende hortumundan tuttuğum gibi çekerim seniBak yolda biri arabayla gecerken deli gibi sırıtıp el sallıyorsa bilki bnm
VallahaLunapark
Yakalayabilecek misinHeeeeey seni gidi küçük fiiiil gel bura bakıyım derim bende hortumundan tuttuğum gibi çekerim seni
Ooooooo elbette yakalamak benim işim bakma sen bebeği bi yakalayamadım gittiYakalayabilecek misin
Burda gebe yok ki kuzum yerleşme kanaması olabilir idrardan sonra mı geliyor peçeteye
Çoook yanlış yerdesin bu topikte gebe yokarkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
Kız sus ben grip olacam kesin hamileyimAy kolum kasindi acaba hamile miyim kizlar fikri olan var mi sag kol kaşininca mi hamile oluyorduk sol kol mu bi de boyleleri var ya cart oldu hamile miyim curt oldu hamilelik belirtisi mi
Ama şunu da diyim benim arkadaşım da böyle az pembelik gördü hamileydi o ayarkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
hadi hayirlisi yarin hemen bi kan testi yap hatta evde idrar testin varsa yapmalisinKız sus ben grip olacam kesin hamileyim
Yok adet günümü beklicemhadi hayirlisi yarin hemen bi kan testi yap hatta evde idrar testin varsa yapmalisin
En önemlisini yakalayamamışsın zaten kız onu yakala beni boşverOoooooo elbette yakalamak benim işim bakma sen bebeği bi yakalayamadım gitti
Ya yemin ederim su an burda yazilanlari okuyunca yuzumde bi tebessum kaybolmuyor.Yok adet günümü beklicem
Ayar oluyorum onlaraAy kolum kasindi acaba hamile miyim kizlar fikri olan var mi sag kol kaşininca mi hamile oluyorduk sol kol mu bi de boyleleri var ya cart oldu hamile miyim curt oldu hamilelik belirtisi mi