- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Başkan istifa deriz gündüzde gelmezse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkan istifa deriz gündüzde gelmezse
Kolay gelsinAynen kızlar ben bi mutfağımı toplayıp duşa girip kahve keyfi yapmam gerek öpüyorum sizi kahve içerken uyanıklarla takılırız
Annemin dizi agriyordu ama o menapozda hamile kalamaz romatizmadirmenapozda olmasaydi kesin hamile derdimDizim ağırdı arkadaşlar aranızda dizi ağırıpta hamile kalan var mı ?
Hahahah vurma aplaAma 2 oldu kız saldırın
Eniştenin attığı gol olsun aminnnYyyaaaa siz varya siizzis üstünde zatin diyordu isim var bugun diye
menapozdur o hamile olsan duramazdınAnnemin dizi agriyordu ama o menapozda hamile kalamaz romatizmadirmenapozda olmasaydi kesin hamile derdim
Tahlilde crp sine bakin sâğlikci hemşire hanımmmAnnemin dizi agriyordu ama o menapozda hamile kalamaz romatizmadirmenapozda olmasaydi kesin hamile derdim
Hahahah vurma apla
Amiiiin amiinnEniştenin attığı gol olsun aminnn
Su an gezmedeTahlilde crp sine bakin sâğlikci hemşire hanımmm
Kız ben keyifçiyim dertlenmek şurda dursun dertlenince aramam evim temiz duştan çıkıp bi kahve yapsam ooooo yak üst üsteAzalt azalt dertlenince içilir derler kız moraller tavan daha ne olsun tutacak tutacak
Goood naytKızlar ben gidiyimde yorganın altında azcık hayatı sorguliyip ağliyim good night
Yakalayinca alin damar yolu acin hemenSu an gezmede
Yakma yakma azalt kız bebiş içinKız ben keyifçiyim dertlenmek şurda dursun dertlenince aramam evim temiz duştan çıkıp bi kahve yapsam ooooo yak üst üste
O ben oluyorum galibaAy kızlar içiniz fesat kızcağız yazmayınca hemen ne düşünüyorsunuz
Fesatlik mi aaaa biz dusundugumuzden şey ettikdeAy kızlar içiniz fesat kızcağız yazmayınca hemen ne düşünüyorsunuz
Sağolasın bebeğimKolay gelsin
Sıhatler olsun
Afiyet olsun canısı