- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Nerdesin reiss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdesin reiss
İyi ki varım beni seviniyi ki varsiniz kizlar
Sevimli küçük fil seniİyi ki varım beni sevin
Bu topik iyi ya moralimiz bozulsada yazıp çizip okuyup mutlu olalımNe yalan söyliyim bu site başlarda psikolojimi bozdu şuan düzeltti
Aglamak yetmez kiiizzz kalk duvara kafa at kendini koltuktan asaagi at . Basindan assagi kaynar su dök ancaGene hatırladım
Ya hamileysemAglamak yetmez kiiizzz kalk duvara kafa at kendini koltuktan asaagi at . Basindan assagi kaynar su dök anca
Karpuz.
Oglum kızı rahat bırakın belkim iş üstündeNerdesin reiss
Sevimli küçük fil seni
Başkanığa adaylığımı koyuyorum topiğe havuz yaptıracamaçtığına pişman oldu başkanımız şanslıymış topik yörüdü gitti
Yaaa kurban olurum otur oturdugun yerdeYa hamileysem
Tuta bilene aşk olsunaçtığına pişman oldu başkanımız şanslıymış topik yörüdü gitti
Gündüz olsun takılsın bize bari nanacımOglum kızı rahat bırakın belkim iş üstünde
Dizim ağırdı arkadaşlar aranızda dizi ağırıpta hamile kalan var mı ?Yaaa kurban olurum otur oturdugun yerde
Başkan istifa deriz gündüzde gelmezseGündüz olsun takılsın bize bari nanacım
Aynen kızlar ben bi mutfağımı toplayıp duşa girip kahve keyfi yapmam gerek öpüyorum sizi kahve içerken uyanıklarla takılırızTuta bilene aşk olsun
Yyyaaaa siz varya siizzis üstünde zatin diyordu isim var bugun diyeOglum kızı rahat bırakın belkim iş üstünde
Ama 2 oldu kız saldırınDizim ağırdı arkadaşlar aranızda dizi ağırıpta hamile kalan var mı ?