- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
Yok gecsin biraz öyle yapYok adet günümü beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gecsin biraz öyle yapYok adet günümü beklicem
Deme öyle annem onu bende yaptımAyar oluyorum onlara
Yyyaaa ahahahahahahahYok gecsin biraz öyle yap
taamYok gecsin biraz öyle yap
Bende yazdim oku bakKızlar bişey sorucam bu isimlerinizin yanına özlü sözler yazıyosunuzya nerden oluyo o ben yapamadım abuk subuk yerlere yazdım
Gecen yaptim basil yaptigimi hatirlamiyorum gelisi guzel bi yere yazdim olduKızlar bişey sorucam bu isimlerinizin yanına özlü sözler yazıyosunuzya nerden oluyo o ben yapamadım abuk subuk yerlere yazdım
Sen ne diyün Allahtan yalnızım gören olsa deli diyecek kahkahalar atıyorumYa yemin ederim su an burda yazilanlari okuyunca yuzumde bi tebessum kaybolmuyor.
He kız valla öyle yahu şimdi sigarayı azalt diyorlar ben buraya takıldıkça sigarayı çoğaltıyorum etkisi olcak mı acep ya tutmazsaEn önemlisini yakalayamamışsın zaten kız onu yakala beni boşver
iyi ki varsiniz kizlarSen ne diyün Allahtan yalnızım gören olsa deli diyecek kahkahalar atıyorum
Ayy bende kız 10 dk lığına hamileliği unuttum arkadaşlığımız ilerleyince wp grubu açarızYa yemin ederim su an burda yazilanlari okuyunca yuzumde bi tebessum kaybolmuyor.
Seni ess geçtim bu seferlik hadi yine iyisinDeme öyle annem onu bende yaptım
Aynen vallaha once bi bebisler tutsun onlarla ilgili artik konuşuruzAyy bende kız 10 dk lığına hamileliği unuttum arkadaşlığımız ilerleyince wp grubu açarız
Ne yalan söyliyim bu site başlarda psikolojimi bozdu şuan düzelttiHe kız valla öyle yahu şimdi sigarayı azalt diyorlar ben buraya takıldıkça sigarayı çoğaltıyorum etkisi olcak mı acep ya tutmazsa
Sözü meclisten disariymisDeme öyle annem onu bende yaptım
Sağol bacikoSeni ess geçtim bu seferlik hadi yine iyisin
Gene hatırladımAynen vallaha once bi bebisler tutsun onlarla ilgili artik konuşuruz
Azalt azalt dertlenince içilir derler kız moraller tavan daha ne olsun tutacak tutacakHe kız valla öyle yahu şimdi sigarayı azalt diyorlar ben buraya takıldıkça sigarayı çoğaltıyorum etkisi olcak mı acep ya tutmazsa
Karpuz.