- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Hamilesin hamilesinTest işi yarına kaldı bulunduğum yerde tıp merkezi var haftasonu yapmıyorlarmş mecbur yarını beklicem
Olsun canım Allah'tan hayırlısını dile çok kendini de kaptırma Rabbim inşAllah hayrıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip ederTest işi yarına kaldı bulunduğum yerde tıp merkezi var haftasonu yapmıyorlarmş mecbur yarını beklicem
Amin inşallah bakalm hayrlısı tabiki.bu süreçte sürekli yatmak gerekli mi? Mesela bir saatlik uzunlukta yolculuğa falan çklır mıOlsun canım Allah'tan hayırlısını dile çok kendini de kaptırma Rabbim inşAllah hayrıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder❤❤
Yani sürekli yatmak değil de dinlenmek gerekiyor tabiki. Sizin yerinizde olsam riske atmazdım yani tabiki olacağı varsa olur ama en azından içiniz rahat olurAmin inşallah bakalm hayrlısı tabiki.bu süreçte sürekli yatmak gerekli mi? Mesela bir saatlik uzunlukta yolculuğa falan çklır mı
BEncede çünkü ağrım da var en iyisi dinlenmek ertelesem iyi olur yolcuğuYani sürekli yatmak değil de dinlenmek gerekiyor tabiki. Sizin yerinizde olsam riske atmazdım yani tabiki olacağı varsa olur ama en azından içiniz rahat oluryinede siz bilirsiniz tabiki
AynenBEncede çünkü ağrım da var en iyisi dinlenmek ertelesem iyi olur yolcuğu
Yaaa hayırlı olsun minnoşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh belirtilerin ne zaman başladı acebaaGünaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Minnos geliyor minnosss gunumun en guzel haberiGünaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Once olması yonunde bir karar verdik beybi biz ama senin isimler cokguzelKIZLAR BEBIŞLERMIZ OLUNCA NE ISIM VERICEZ KARAR VERDINIZ MI :)
Biz kiz olursa ARYALİNA
Erkek olursa POYRAZ diye düşünüyoruz
Çooook teşekkür ederimmm inşallaah güzel haberlerle devam ederimMinnos geliyor minnosss gunumun en guzel haberigozunaydın guzel anne ❤❤
Edeceksin canım buna inandımmmmmÇooook teşekkür ederimmm inşallaah güzel haberlerle devam ederim❤
AMinn inşallah cümlemiz canımYaaa hayırlı olsun minnoşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh belirtilerin ne zaman başladı acebaa
Bat tarihin nedir listeye alayım canımAMinn inşallah cümlemiz canımbelirtilerim bata 5 gün kala başladı.Yani şöyle normalde de adetten önce göğüslerim şişer karnmda şişkinlik hissederdim ama bu sefer 5gün kala kasıklarım ağrımaya başladı hala da ağrıyor
Biz evlenmeden once oyle düşünüyorduk isimlerini belirlemistik teyzesiOnce olması yonunde bir karar verdik beybi biz ama senin isimler cokguzel
Her gun bebek haberleri ile uyaniriz insallahEdeceksin canım buna inandımmmmm❤❤
İsimlerine totislerine gurbaneyyyyyBiz evlenmeden once oyle düşünüyorduk isimlerini belirlemistik teyzesi
Dunku kimdi onuda listeye alalımHer gun bebek haberleri ile uyaniriz insallahdun de hamile bi arkadasimiz vardi bugun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?