• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duyuyordur 😍🤗umudum var hepimiz icin 🤗😍dun aksam da esimle konustuk . Bizim niye olmuyor diye mizmizlanlamaya basladi . Bayramdan sonra bizde tedaviye basliycaz bu ayi kendime dinlenme ayi yaptim 🤗😍😍
Insallah en hayırlı yol hangisiyse o yolla alın alalım bebislerimizi kucagımıza tatlımm❤️❤️🤲🤲😇😇❤️❤️

Kizlar sabah test yaptım ama birşey yok şimdilik biraz da erken yaptım galiba bat 9 unda

Eklentiler

• 20190804_104617.jpg
    20190804_104617.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 47
Insallah en hayırlı yol hangisiyse o yolla alın alalım bebislerimizi kucagımıza tatlımm❤❤🤲🤲😇😇❤❤
Insallahhh 😍😘cok ozledim bebek kokusunu 😍😍😍o kadae guzel bi koku ki o evin her yerinde o kokuyor😍😍 yegenlerimden bilirim kapiyi acar acmaz bebek kokuyor ecin her yeri . Bize gelince evin her yeri bebek kokuyor 😍😍😍tabi zamnala buyuuyunce baska bi kokuya dönüşüyor 😂o ayri bi konu😂

Normalde bakınca biraz daha belli silik birşeyler var ama tam da bilemiyorum yarın sabah da deneyim diyorum bakalim 🤔
Bence var hamilesin canimm😍daha 9 gun oldugu icin olabilir siliklesmesi 😍yarin kan verirsen kan da daha belirgin cikar en azindan diye dusunuyorum . Ama var gibi gibi

Bence var hamilesin canimm😍daha 9 gun oldugu icin olabilir siliklesmesi 😍yarin kan verirsen kan da daha belirgin cikar en azindan diye dusunuyorum . Ama var gibi gibi
Ay hadi inşallah ağzın bal yesin 🥰❣9 gün değil canım 5 gün var bata 9 ağustos tarihi olmadı bir erken gebelik testi alayim diyorum bir yandan da dur acelem etme diyor içimden bir ses :110: çok karisiğim gibi🙈

Ay hadi inşallah ağzın bal yesin 🥰❣9 gün değil canım 5 gün var bata 9 ağustos tarihi olmadı bir erken gebelik testi alayim diyorum bir yandan da dur acelem etme diyor içimden bir ses :110: çok karisiğim gibi🙈
Acele etme sen gebelik moduna gir bence simdiden😂😂😂olmazsa da moralini bozma 😍😍😍vardir bi sebebi rabbimin

Belirtiler de pesimi bırakmıyor aslında goguslerimi hic bu kadar şiş ve dolu hissetmemistim arada bir sızlama oluyor ve yumurtlamadan beri ateşim hic düşmedi 36.9 ile 37.1 lerde hep bu da bir belirtiymiş

Belirtiler de pesimi bırakmıyor aslında goguslerimi hic bu kadar şiş ve dolu hissetmemistim arada bir sızlama oluyor ve yumurtlamadan beri ateşim hic düşmedi 36.9 ile 37.1 lerde hep bu da bir belirtiymiş
Tek temennimiz Insallllaaahhhhhh vardir demek 😍😍😍😍😍ne zamandan beri istiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back