- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Duyuyordurİsimlerine totislerine gurbaneyyyyy ❤❤❤rabbim duy
Insallah en hayırlı yol hangisiyse o yolla alın alalım bebislerimizi kucagımıza tatlımmDuyuyordurumudum var hepimiz icin dun aksam da esimle konustuk . Bizim niye olmuyor diye mizmizlanlamaya basladi . Bayramdan sonra bizde tedaviye basliycaz bu ayi kendime dinlenme ayi yaptim
InsallahhhInsallah en hayırlı yol hangisiyse o yolla alın alalım bebislerimizi kucagımıza tatlımm❤❤❤❤
Silik mi sanki T yoksa ben mi yanlis gordumKizlar sabah test yaptım ama birşey yok şimdilik biraz da erken yaptım galiba bat 9 unda
6 ağustos canmBat tarihin nedir listeye alayım canım
Normalde bakınca biraz daha belli silik birşeyler var ama tam da bilemiyorum yarın sabah da deneyim diyorum bakalimSilik mi sanki T yoksa ben mi yanlis gordum
Bence var hamilesin canimmNormalde bakınca biraz daha belli silik birşeyler var ama tam da bilemiyorum yarın sabah da deneyim diyorum bakalim
Çok hafif silik çizgi var gibi geldi banaKizlar sabah test yaptım ama birşey yok şimdilik biraz da erken yaptım galiba bat 9 unda
Bana da oyle geldiÇok hafif silik çizgi var gibi geldi bana
Ay hadi inşallah ağzın bal yesinBence var hamilesin canimmdaha 9 gun oldugu icin olabilir siliklesmesi yarin kan verirsen kan da daha belirgin cikar en azindan diye dusunuyorum . Ama var gibi gibi
Acele etme sen gebelik moduna gir bence simdidenAy hadi inşallah ağzın bal yesin❣9 gün değil canım 5 gün var bata 9 ağustos tarihi olmadı bir erken gebelik testi alayim diyorum bir yandan da dur acelem etme diyor içimden bir ses çok karisiğim gibi
Tek temennimiz Insallllaaahhhhhh vardir demekBelirtiler de pesimi bırakmıyor aslında goguslerimi hic bu kadar şiş ve dolu hissetmemistim arada bir sızlama oluyor ve yumurtlamadan beri ateşim hic düşmedi 36.9 ile 37.1 lerde hep bu da bir belirtiymiş
Canım ben çizgiyi gördümmmmm bat geçince koyulaşır kesinnnAy hadi inşallah ağzın bal yesin❣9 gün değil canım 5 gün var bata 9 ağustos tarihi olmadı bir erken gebelik testi alayim diyorum bir yandan da dur acelem etme diyor içimden bir ses çok karisiğim gibi
Inşallah canım hepimize nasip etsin RabbimTek temennimiz Insallllaaahhhhhh vardir demekne zamandan beri istiyorsunuz
Bende çok merak ediyorum sonucu canım bekleyip gorcez bakalim yarın sabah da yapayım diyorum testCanım ben çizgiyi gördümmmmm bat geçince koyulaşır kesinnn
Insallahh bakalim kimsenin kucagi bos kalmasin hakkeden herkese rabbim nasip etsinInşallah canım hepimize nasip etsin Rabbimbu 2. Ayımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?