• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bat 'i 5 olan kizlar durumlar nelerrr 😍
Ayhh garibim içim pırpır ediyoo benim normalde adet olucağım günün sabahı kasıklarım ağırmaya başlardı şimdi 5-6 gündür hem bel ağrısı hem kasık bakalım hayırlara vesile olsun inşallah 😍

Ayhh garibim içim pırpır ediyoo benim normalde adet olucağım günün sabahı kasıklarım ağırmaya başlardı şimdi 5-6 gündür hem bel ağrısı hem kasık bakalım hayırlara vesile olsun inşallah 😍
Inşallah bebeğin seninledir canım🙏💛 o kaşık ağrısı bende de var arada bir yoklayıp gidiyor bazen şiddetli oluyor

Inşallah bebeğin seninledir canım🙏💛 o kaşık ağrısı bende de var arada bir yoklayıp gidiyor bazen şiddetli oluyor
Evet aynen benimde öyle bide benden adet olmadan bir veya 2 gün önce leke gelir şimdi gelmedi bakalım ben bir hafta beklicem kesin sonuç için

20190804_131521.jpg

Vuuuhuuuhuuuuuuu 😂😂😂suna bakin hele simdi ben ne yapiyim ne ediyim adami eve bagliyim mi 🤣🤣🤣

Bundan daha koyu olmaz dimi 🤣🤣🤣bu simdi catlamis mi demek yoksa catlamak uzeremi
Ya iki çizgi aynı eşitlikte olucak yada t cizgisi c den daha koyu olucak henüz çatlamamış beybi ama çatlamak üzere akşam yine yap testi yapmadan 2 saat önce içicek almayı durdur okee

Günaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa🤔
Maşallah annesi bebiş var ilk bebişimiz hayırlı olsun😍

Ya iki çizgi aynı eşitlikte olucak yada t cizgisi c den daha koyu olucak henüz çatlamamış beybi ama çatlamak üzere akşam yine yap testi yapmadan 2 saat önce içicek almayı durdur okee
Ikisi de ayni esitlikte bir dakika bile geçmeden bellirginlesti . Digerleri oyle degildi 5 dk da anca belirginlesiyorlardi . Ookkeeeeee😍😘🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back