- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
En kısa zamanda bekletmeden gelsin inşallah canım senin kuzunda kokusuna kavus bir an önceInsallahh bakalim kimsenin kucagi bos kalmasin hakkeden herkese rabbim nasip etsin ben de 1.5 senedir bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En kısa zamanda bekletmeden gelsin inşallah canım senin kuzunda kokusuna kavus bir an önceInsallahh bakalim kimsenin kucagi bos kalmasin hakkeden herkese rabbim nasip etsin ben de 1.5 senedir bekliyorum
Insallah canimmm insallah bi seyi cok isteyince olmazmis ama boyle biseyo de istememek olmaz kiEn kısa zamanda bekletmeden gelsin inşallah canım senin kuzunda kokusuna kavus bir an önce
Ayhh garibim içim pırpır ediyoo benim normalde adet olucağım günün sabahı kasıklarım ağırmaya başlardı şimdi 5-6 gündür hem bel ağrısı hem kasık bakalım hayırlara vesile olsun inşallahBat 'i 5 olan kizlar durumlar nelerrr
Çok silik de olsa bir çizgi varKizlar sabah test yaptım ama birşey yok şimdilik biraz da erken yaptım galiba bat 9 unda
Aynen ya büyüteçle falan bakmak lazımÇok silik de olsa bir çizgi var
Ayy ben bile heyecanlandım Rabbim gönlümüze göre versinAynen ya büyüteçle falan bakmak lazım
Inşallah bebeğin seninledir canım o kaşık ağrısı bende de var arada bir yoklayıp gidiyor bazen şiddetli oluyorAyhh garibim içim pırpır ediyoo benim normalde adet olucağım günün sabahı kasıklarım ağırmaya başlardı şimdi 5-6 gündür hem bel ağrısı hem kasık bakalım hayırlara vesile olsun inşallah
Amin canim bende heyecan var ama pek belli etmemeye calisiyorum kendime bile akışına bıraktım bakalimAyy ben bile heyecanlandım Rabbim gönlümüze göre versin ❤
Evet aynen benimde öyle bide benden adet olmadan bir veya 2 gün önce leke gelir şimdi gelmedi bakalım ben bir hafta beklicem kesin sonuç içinInşallah bebeğin seninledir canım o kaşık ağrısı bende de var arada bir yoklayıp gidiyor bazen şiddetli oluyor
Test yaptin mi hic canımEvet aynen benimde öyle bide benden adet olmadan bir veya 2 gün önce leke gelir şimdi gelmedi bakalım ben bir hafta beklicem kesin sonuç için
Yok canım yapmicam bide şey bende bazen sağ kasık bazen sol ama çoğunlukla sol kasık ağırıyo sende nasılTest yaptin mi hic canım
Kız pik olmuş testin adamı eve al çıkarma 5 günEki Görüntüle 2295479
Vuuuhuuuhuuuuuuu suna bakin hele simdi ben ne yapiyim ne ediyim adami eve bagliyim mi
Bundan daha koyu olmaz dimi bu simdi catlamis mi demek yoksa catlamak uzeremiKız pik olmuş testin adamı eve al çıkarma 5 gün
Ya iki çizgi aynı eşitlikte olucak yada t cizgisi c den daha koyu olucak henüz çatlamamış beybi ama çatlamak üzere akşam yine yap testi yapmadan 2 saat önce içicek almayı durdur okeeBundan daha koyu olmaz dimi bu simdi catlamis mi demek yoksa catlamak uzeremi
Silinince çatlıyor canım... Daha koyuda oianilir siliniebir deBundan daha koyu olmaz dimi bu simdi catlamis mi demek yoksa catlamak uzeremi
Maşallah annesi bebiş var ilk bebişimiz hayırlı olsunGünaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Ikisi de ayni esitlikte bir dakika bile geçmeden bellirginlesti . Digerleri oyle degildi 5 dk da anca belirginlesiyorlardi . OokkeeeeeeYa iki çizgi aynı eşitlikte olucak yada t cizgisi c den daha koyu olucak henüz çatlamamış beybi ama çatlamak üzere akşam yine yap testi yapmadan 2 saat önce içicek almayı durdur okee
Su an neyi ifade ediyor peki cok koyu olmasi bi bilgin var miSilinince çatlıyor canım... Daha koyuda oianilir siliniebir de