Aynen çok zor inaanlar kendi ayaklarının üzerinde duramasın diye ellerinden geleni yapıyorlar...Çok zor ya evliler için senin eşin gelebiliyomuş çok şükür ya gelemeyen napsın yazık valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok zor inaanlar kendi ayaklarının üzerinde duramasın diye ellerinden geleni yapıyorlar...Çok zor ya evliler için senin eşin gelebiliyomuş çok şükür ya gelemeyen napsın yazık valla
Aynen öyle Allah'ım tez zamanda verir inşAllah hayırlısıylaAMan en önemlisi o valla :)
GünaydınGünaydınlar günaydınlar :)
Canım gözün aydın baya çıkmış yani ikinci çizgi gebesin bence kan testi de yaptirabilirsin artisi takip edebilirsin sağlıkla kavuşunGünaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Saol canımm inşallah sağlıkla sonuçlanır Yarın sabah kan testi vericem sağlık ocağında nekadar sürede çıkıyor sonuç peki?Canım gözün aydın baya çıkmış yani ikinci çizgi gebesin bence kan testi de yaptirabilirsin artisi takip edebilirsin sağlıkla kavuşun
Saglik ocagini bilmiyorum ama normal ozelde 2 saatte cikiyor orda da sabah versen oglen gibi cikmasi lazimSaol canımm inşallah sağlıkla sonuçlanır Yarın sabah kan testi vericem sağlık ocağında nekadar sürede çıkıyor sonuç peki?
GünaydınGünaydınlarrrrrrrrrrrrr
Hayırlı olsun canım inşAllah sağlıklıdırGünaydın herkese Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Sağlık ocağından ertesi gün alıyorsun ancaSaol canımm inşallah sağlıkla sonuçlanır Yarın sabah kan testi vericem sağlık ocağında nekadar sürede çıkıyor sonuç peki?
Saglik ocagini bilmiyorum ama normal ozelde 2 saatte cikiyor orda da sabah versen oglen gibi cikmasi lazim
[/QUO
Teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına
AMinnn inşalllah bugün de kan versem çıkar ozaman ?Günaydın
Hayırlı olsun canım inşAllah sağlıklıdır ❤
Bugün sağlık ocağına veremezsiniz yarın verseniz salı alırsınız. Ama özel hastanede 1 saatte sonuç aldım. Ben ilk özelde verdim çok heyecanlınmıştım sonra olumlu görünce 2 gün sonra yükselişe bakmak için sağlık ocağında verdimAMinnn inşalllah bugün de kan versem çıkar ozaman ?
EVet bugün pazar özele gidip verim ben de idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar dimi bende çok heyecanlıyım daBugün sağlık ocağına veremezsiniz yarın verseniz salı alırsınız. Ama özel hastanede 1 saatte sonuç aldım. Ben ilk özelde verdim çok heyecanlınmıştım sonra olumlu görünce 2 gün sonra yükselişe bakmak için sağlık ocağında verdim
Aynen kesin çıkar kanda ama sakin olun herşey olabiliyor hayatta inşAllah sağlıkla gelir bebişinizEVet bugün pazar özele gidip verim ben de idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar dimi bende çok heyecanlıyım da
Ayy aminnn inşallaaaahAynen kesin çıkar kanda ama sakin olun herşey olabiliyor hayatta inşAllah sağlıkla gelir bebişiniz ❤❤
Haber vermeyi unutmaAyy aminnn inşallaaaah
Tamam gidiyorum biraxdan vallaHaber vermeyi unutma
Hayirli olsunGünaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Test işi yarına kaldı bulunduğum yerde tıp merkezi var haftasonu yapmıyorlarmş mecbur yarını beklicemHaber vermeyi unutma