Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meraba günaydınlar herkese şimdi gördüm sayfayı bat 9 ağustos 5 gün var heyecan dorukta 4.5 yaşında bir oglum var ona kardeş istioruz nasipse Rabbim isteyen herkese bekletmeden sağlıkla evlat kokusuna kavuştursun

Günaydın herkese Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa

Eklentiler

• 5F788C4F-A6B5-430B-BE28-9155514FF767.jpeg
    121,3 KB · Görüntüleme: 29
  • D3C62889-F0B4-4425-A129-85C0D877C998.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 30
Canım gözün aydın baya çıkmış yani ikinci çizgi gebesin bence kan testi de yaptirabilirsin artisi takip edebilirsin sağlıkla kavuşun

Saol canımm inşallah sağlıkla sonuçlanır Yarın sabah kan testi vericem sağlık ocağında nekadar sürede çıkıyor sonuç peki?
Saglik ocagini bilmiyorum ama normal ozelde 2 saatte cikiyor orda da sabah versen oglen gibi cikmasi lazim

AMinnn inşalllah bugün de kan versem çıkar ozaman ?
Bugün sağlık ocağına veremezsiniz yarın verseniz salı alırsınız. Ama özel hastanede 1 saatte sonuç aldım. Ben ilk özelde verdim çok heyecanlınmıştım sonra olumlu görünce 2 gün sonra yükselişe bakmak için sağlık ocağında verdim

EVet bugün pazar özele gidip verim ben de idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar dimi bende çok heyecanlıyım da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…