• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah bakalm hayrlısı tabiki.bu süreçte sürekli yatmak gerekli mi? Mesela bir saatlik uzunlukta yolculuğa falan çklır mı
Yani sürekli yatmak değil de dinlenmek gerekiyor tabiki. Sizin yerinizde olsam riske atmazdım yani tabiki olacağı varsa olur ama en azından içiniz rahat olur 🥰 yinede siz bilirsiniz tabiki

Günaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa🤔
Yaaa hayırlı olsun minnoşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh belirtilerin ne zaman başladı acebaa😍

Günaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa🤔
Minnos geliyor minnosss gunumun en guzel haberi😍😍😍 gozunaydın guzel anne🎉❤️❤️

Yaaa hayırlı olsun minnoşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh belirtilerin ne zaman başladı acebaa😍
AMinn inşallah cümlemiz canım🙏🙏 belirtilerim bata 5 gün kala başladı.Yani şöyle normalde de adetten önce göğüslerim şişer karnmda şişkinlik hissederdim ama bu sefer 5gün kala kasıklarım ağrımaya başladı hala da ağrıyor

AMinn inşallah cümlemiz canım🙏🙏 belirtilerim bata 5 gün kala başladı.Yani şöyle normalde de adetten önce göğüslerim şişer karnmda şişkinlik hissederdim ama bu sefer 5gün kala kasıklarım ağrımaya başladı hala da ağrıyor
Bat tarihin nedir listeye alayım canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back