Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkat ettt kendine bebisine peki oncesinde nasil bir yol izlemistin kusura bakma cok soru sordum

Benim de bata 3 gün kaldı bekliyorum hala umut ve heyecanla aynen kasık ağrıları devam ediyor sen test yaptın mı?
Yok ben yapmadım canım yapmayı düşünmüyorum ama bende şöyle bi ağrı var sanki adetim söküldü sökülücek öyle bi ağrı tetikteyim yani

Auu hafi inşallah güzel haber ver bize bacım

2 3 gün banyo önermiyorlar cnm

Bende yeni deniyorum her sabah aynı saatte dil altından kalkmadan yataktan ölçüyorum ateşimi grafiğe döküyorum ama anlayamadım tam yumurtlama gününü bulmak için testlerden de pek fayda göremedim 29 günde oluyorum 16 gün yani bugün çatlamalı ama doktor pazartesi salı çarşamba ilişki önermişti yine de tedbir aldım bugün için ölçtüm ama anlamadım

ovulasyon testi de dene onla hamile kalan çok bende 2 aydır deniyorum bakalım nolicik
Bu ay onu deniyorum adetim bittikten 1 gun sonra denemeye basladim su an 4. Gün ve c koyu t silik cikiyor 4 gündür manyak mi ne test ama akintim da var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…