- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Dikkat ettt kendine bebisineOyyy kuzum teşekkür ederim inşallah bebeğimEşimin sabah spremi alındı yıkandı hazırlandı öğlende saat verdiler tabi saatleri laborant belirledi sonra doğumhanede çatal mı ne ona yatırdılar doktorum geldi katater takıp eşimin spermini enjekte etti 10 dkk yatırdılar iste evede 12 de geldim hala yatıyorum uyudum felan duşada giremedim bişey olursa diye şimdi gircem işte
Bende elazığdayım ama malatyalıyım bizimde kayısımız güzel ikram edeyim gelin bizde görev için burdayızAyy dondurma mükemmel buranınsen nereye yakınsın ben geliyim , görev için burdayız bizde
Yok ben yapmadım canım yapmayı düşünmüyorum ama bende şöyle bi ağrı var sanki adetim söküldü sökülücek öyle bi ağrı tetikteyim yaniBenim de bata 3 gün kaldı bekliyorum hala umut ve heyecanlaaynen kasık ağrıları devam ediyor sen test yaptın mı?
Auu hafi inşallah güzel haber ver bize bacımOyyy kuzum teşekkür ederim inşallah bebeğimEşimin sabah spremi alındı yıkandı hazırlandı öğlende saat verdiler tabi saatleri laborant belirledi sonra doğumhanede çatal mı ne ona yatırdılar doktorum geldi katater takıp eşimin spermini enjekte etti 10 dkk yatırdılar iste evede 12 de geldim hala yatıyorum uyudum felan duşada giremedim bişey olursa diye şimdi gircem işte
O ne gıızİlk gebeliğimde de burdaydım yine burdayım burası iyi geliyor ☺ 4 sene sonra yineinşallah gebeyiz diye mesajlar yagar buraya ateş yöntemi deneyen var mı
kuzum sen ne kadar süredir bebek istiyosunDikkat ettt kendine bebisinepeki oncesinde nasil bir yol izlemistin kusura bakma cok soru sordum
Evlendigimden beri 1 bucuk yildirkuzum sen ne kadar süredir bebek istiyosun
Doktora gittinmi peki cano ben çocuk düşünmeden önce gittim kontrol oldum gerçi pişmanım benEvlendigimden beri 1 bucuk yildir
Hamile misin su anİlk gebeliğimde de burdaydım yine burdayım burası iyi geliyor ☺ 4 sene sonra yineinşallah gebeyiz diye mesajlar yagar buraya ateş yöntemi deneyen var mı
Bende diyorum neyi eksik yapıyoruz diye eşime hepYaa aynen bende acaba beceremiyor muyuz diyorum eşime
Gittim gittik ben de sorun yoktu esimde vardi varikoseldi ameliyat oldu degerleri duzeldi ama gel gor ki yok daha ortada biseyDoktora gittinmi peki cano ben çocuk düşünmeden önce gittim kontrol oldum gerçi pişmanım ben
2 3 gün banyo önermiyorlar cnmOyyy kuzum teşekkür ederim inşallah bebeğimEşimin sabah spremi alındı yıkandı hazırlandı öğlende saat verdiler tabi saatleri laborant belirledi sonra doğumhanede çatal mı ne ona yatırdılar doktorum geldi katater takıp eşimin spermini enjekte etti 10 dkk yatırdılar iste evede 12 de geldim hala yatıyorum uyudum felan duşada giremedim bişey olursa diye şimdi gircem işte
ovulasyon testi de dene onla hamile kalan çok bende 2 aydır deniyorum bakalım nolicikGittim gittik ben de sorun yoktu esimde vardi varikoseldi ameliyat oldu degerleri duzeldi ama gel gor ki yok daha ortada bisey
Bu ay onu deniyorum adetim bittikten 1 gun sonra denemeye basladim su an 4. Gün ve c koyu t silik cikiyor 4 gündürovulasyon testi de dene onla hamile kalan çok bende 2 aydır deniyorum bakalım nolicik
Insallah olur tutar :)Değilim olmaya çalışıyorum 3 yaşında bi oğlum var ☺ nasipse sanki bu aydan umutluyum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?