• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topik baskanı olarak tum mesajları kontrol etmeyi gorev sorumluluk kabul ediyorum🤪
Herkese cevap veremesemde sayfada yeni yuzler yeni isimler gormek cok guzel❤️
Sanslı gebisimiz K Kahvetelvesimoon arkadasımızı tebrik ediyorum hayırlı bir evlat olsun insallah bizim cocuklarımızda onunkine kardes olsun insallah😙 iyiki bu topiki acıp evrene mesajımı gondermisim yahu😂🤣
L Loriklorik senin ve eslemin yorumlarına gulme butonuna basmadan gecemiyorum topikimin sekerleriiiiiiii 🤪🤣 A Antoryum123 canımmmm topikimin guzeliiiiii iyiki varsınız benim gebeleriim benimmm😂🤣🤣🤣😅❤️❤️😙😙😙😙😎

Topik baskanı olarak tum mesajları kontrol etmeyi gorev sorumluluk kabul ediyorum🤪
Herkese cevap veremesemde sayfada yeni yuzler yeni isimler gormek cok guzel❤
Sanslı gebisimiz K Kahvetelvesimoon arkadasımızı tebrik ediyorum hayırlı bir evlat olsun insallah bizim cocuklarımızda onunkine kardes olsun insallah😙 iyiki bu topiki acıp evrene mesajımı gondermisim yahu😂🤣
L Loriklorik senin ve eslemin yorumlarına gulme butonuna basmadan gecemiyorum topikimin sekerleriiiiiiii 🤪🤣 A Antoryum123 canımmmm topikimin guzeliiiiii iyiki varsınız benim gebeleriim benimmm😂🤣🤣🤣😅❤❤😙😙😙😙😎
Allahim basin aciklamasi yapmis iki gozumun çiçeği 😂😂😍😍😍

Kızlar bu süreçte ek gıdalar takviyeler kullanıyor musunuz? Ben hayıt kullanmaya başladım çikolata kistim var 10 gün kullanmama rağmen ağrılarım azaldı çok şükür

Kızlar bu süreçte ek gıdalar takviyeler kullanıyor musunuz? Ben hayıt kullanmaya başladım çikolata kistim var 10 gün kullanmama rağmen ağrılarım azaldı çok şükür
Kist icin sogan kürü denedinmi tatlım? Kiste iyi geldigi soyleniyor bide hacamatı cok onerenler var. Bende herhangi bir kist olmadıgı icin sadece folikasit kullanıyorum regenesısmax cok iyi bi ilac icinde tum vitamin minareller var tum kadın dogumcular bunu oneriyor herkes kullanmalı😍 tavsiye ederim 😙

Kist icin sogan kürü denedinmi tatlım? Kiste iyi geldigi soyleniyor bide hacamatı cok onerenler var. Bende herhangi bir kist olmadıgı icin sadece folikasit kullanıyorum regenesısmax cok iyi bi ilac icinde tum vitamin minareller var tum kadın dogumcular bunu oneriyor herkes kullanmalı😍 tavsiye ederim 😙
Denedim cnm benim kist 18 yaşımdan beri var malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back