• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla belirti olması gerekmiyor canım.. Lütfen zorla kendinizde belirti aramayın
Aynii bbeeennn😂😂bi şey duymusum allahtan su gogusteki damarlar daha belirgin diye .. bi belirginlik var ama derim ince diye heralde daha once farketmemis olabilirim bunu duyduktan sinra gozume batti dun incelegimde damar gördüm 😂😂😂

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
A Asli Yener94 bat 5
Zekta Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
R Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11

Liste kabarık 😁😁

Çok doğru tespit tebrik ederim seni 🤣🤣😂 annenler mi baskı yapıyor kaynanan mı diyor bize kimse karışmıyor biz kendimiz stres yapıyoruz dedim Allah alla noldu sanki sakin ol diyor 😂 bu stres çok kötü bişey ya valla prolaktin tavan yapmış yine benim hiç düşmüyor doktor da strese bağlı dedi 🙄
[/QUOTE]
Canım benimkide çok yüksek hatta ilk aylar ondan olmuyor dedi doktor adet olursan inşaAllah olmazsın hayıt tohumunu dene testere dişli aslan pençesi ile onlar da düzenliyor

Aynii bbeeennn😂😂bi şey duymusum allahtan su gogusteki damarlar daha belirgin diye .. bi belirginlik var ama derim ince diye heralde daha once farketmemis olabilirim bunu duyduktan sinra gozume batti dun incelegimde damar gördüm 😂😂😂
Alakasız heray goslerim belirgin benim psikolojik memede damar belirginlestirmeyelim bebisim🤣🤣🤣😂

Ahahahah... Ya ben eski 2016daki yazılarımı okuyorum da gaz sancısından tut da bacak agrısı na kadar gebelik belirtisi sanmısım ahahaha hatta ve hatta hamile kaldığim ay gögsüm agrıyor diye kesin hamile değilim diye düşünmüş kafama takmısm her yere herkese sormusum😁çünkü her adet öncesi gögüslerim agrır ve dolgunlaşır. 😅meğer o ay hamileymişim... Hemde adetten sorma olmustu benim tüm Kasık agrısı bel agrısı batma kusma aklınıza ne geliyorsa 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back