- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Geldi iki gozumun ciceegggiiiKızlaaar modunuzmu düstü bakıyım sizin
Evrene hemen temiz guzel olumlamalarımı gönderiyorum
Önce Allahın izniyle sonra evrenin izniyle
Gebeyiz gebeyiz gebeyiz
Rabbim boynu bükük bırakmasın hic birimizii
Uzulmek yok yola devamm
Uzuldugunu hissettim geldim boncugumGeldi iki gozumun ciceegggiiiamiiiinnnnn amiiinnnnnnn
Sanki biraz modum düştü niyeyeseUzuldugunu hissettim geldim boncugum❤
Nefes aldıgımız surece umut var demektir minnosum düsmesin o modun evrene mesaj evine torpil gönderebilirim istersenSanki biraz modum düştü niyeyese
Sen geldin diye kendime geliverdim ayyyooolllNefes aldıgımız surece umut var demektir minnosum düsmesin o modun evrene mesaj evine torpil gönderebilirim istersen
Bi anda koyulaşıyo kız hiç merak etmeBu ay onu deniyorum adetim bittikten 1 gun sonra denemeye basladim su an 4. Gün ve c koyu t silik cikiyor 4 gündürmanyak mi ne test ama akintim da var
Çok normal zaman ilerlesin pik i göreceksin
Artik ovulasyon testi de bari koyu goremBi anda koyulaşıyo kız hiç merak etme
Insallah piki gordugum gun burda yok oldugum gündürÇok normal zaman ilerlesin pik i göreceksin
Hah soyleeee 30 yasındayım 4senedir evliyim son bir senedir beybi istiyorum calısıyorum cabalıyorum uzuluyorum kızıyorum stres yapıyorum bekliyorum olmayınca olmuyo ama artık uzulmeyi hayatımdan cıkarıyorum sende cıkar herkes cıkarsın uzuldukce olmuyo uzulmeyelimki cabuk olsun bebeklerimizi parklarda bulusturalım insallahSen geldin diye kendime geliverdim ayyyooolll
Insalllah insallahhh vallaha son iki aydir uzulmeyi biraktim nolcaksa olsun kafasindayimHah soyleeee 30 yasındayım 4senedir evliyim son bir senedir beybi istiyorum calısıyorum cabalıyorum uzuluyorum kızıyorum stres yapıyorum bekliyorum olmayınca olmuyo ama artık uzulmeyi hayatımdan cıkarıyorum sende cıkar herkes cıkarsın uzuldukce olmuyo uzulmeyelimki cabuk olsun bebeklerimizi parklarda bulusturalım insallah❤
Ahahaha o ne demekInsallah piki gordugum gun burda yok oldugum gündür
En dogrusu bu bebegımın teyzesiiiInsalllah insallahhh vallaha son iki aydir uzulmeyi biraktim nolcaksa olsun kafasindayimolanlara sevniyorum olmayanlara uzuluyorum . Kendim icin de nötr 'üm
O gun beni goremezsiniz burdaAhahaha o ne demek
Aaayyyyyyyyy ben öleeeeemmmmmEn dogrusu bu bebegımın teyzesiii
Ahahhaha tamam tamam göremeyelimO gun beni goremezsiniz burdatövbe yarabbim neler geliyor aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?