• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcası😊ama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum🤦🏼‍♀️
Kız sen resmen hamişsin yaaa Allahım maşallah maşallah bizede inşallah 😍

Ayy gerçekten mi 😍😍 Alllahımm ölcem heyecandan böyle yazınca bir garip hissettim😂 inşllaaaah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahım🙏🙏🙏
Ah yivruum anasın anaa ben diyim 😍 Benimde bata iki gün var kız aynı aenin belirtini yaşıyom valla psikolojik değil sanki böyle adet olucakmışım gibi kasık ağrısı ve karnımın alt kısmı

Ah yivruum anasın anaa ben diyim 😍 Benimde bata iki gün var kız aynı aenin belirtini yaşıyom valla psikolojik değil sanki böyle adet olucakmışım gibi kasık ağrısı ve karnımın alt kısmı
Benim de bata 3 gün kaldı bekliyorum hala umut ve heyecanla😍 aynen kasık ağrıları devam ediyor sen test yaptın mı?

Topik baskanı olarak tum mesajları kontrol etmeyi gorev sorumluluk kabul ediyorum🤪
Herkese cevap veremesemde sayfada yeni yuzler yeni isimler gormek cok guzel❤
Sanslı gebisimiz @Kahvetelvesimoon arkadasımızı tebrik ediyorum hayırlı bir evlat olsun insallah bizim cocuklarımızda onunkine kardes olsun insallah😙 iyiki bu topiki acıp evrene mesajımı gondermisim yahu😂🤣
L Loriklorik senin ve eslemin yorumlarına gulme butonuna basmadan gecemiyorum topikimin sekerleriiiiiiii 🤪🤣 A Antoryum123 canımmmm topikimin guzeliiiiii iyiki varsınız benim gebeleriim benimmm😂🤣🤣🤣😅❤❤😙😙😙😙😎
Canımsın N Nana Ana uzaktanda olsa takip et bizi başkanımızsın anamızsın 😂😂🥰🥰😂😂

Evet gece takılıyor 😂😂 bugün aşılamamı oldum öylece yatıyorum kaç gün sonra test yapcam acep
Ayuu hadi senden de hayirli haberler aliriz bayram sekerleri olarak 😍😍😍😍😍😍😍nasil gecti nasip yaptilar ben de onumizdeki ay yapmayi dusunuyotum . Bildigim kadarıyla 15. Gun test yapiliyor

Ayuu hadi senden de hayirli haberler aliriz bayram sekerleri olarak 😍😍😍😍😍😍😍nasil gecti nasip yaptilar ben de onumizdeki ay yapmayi dusunuyotum . Bildigim kadarıyla 15. Gun test yapiliyor
Cnm sen ilaç tedavisi oldun mu

Oyyy kuzum teşekkür ederim inşallah bebeğim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩Eşimin sabah spremi alındı yıkandı hazırlandı öğlende saat verdiler tabi saatleri laborant belirledi sonra doğumhanede çatal mı ne ona yatırdılar doktorum geldi katater takıp eşimin spermini enjekte etti 10 dkk yatırdılar iste evede 12 de geldim hala yatıyorum uyudum felan duşada giremedim bişey olursa diye😏 şimdi gircem işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back