Otu kaynat dedi bana da bal yada pekmez kat acı olabilr dediBen kapsül şeklinde aldım cnm ersağ dan
Kız sen resmen hamişsin yaaa Allahım maşallah maşallah bizede inşallahADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcasıama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum
E illakiiÖyle deme yalnız olmak çok zor kızz
Aminn inşAllahhKız sen resmen hamişsin yaaa Allahım maşallah maşallah bizede inşallah
Ayy gerçekten miKız sen resmen hamişsin yaaa Allahım maşallah maşallah bizede inşallah
Ah yivruum anasın anaa ben diyimAyy gerçekten miAlllahımm ölcem heyecandan böyle yazınca bir garip hissettim inşllaaaah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahım
Benim de bata 3 gün kaldı bekliyorum hala umut ve heyecanlaAh yivruum anasın anaa ben diyimBenimde bata iki gün var kız aynı aenin belirtini yaşıyom valla psikolojik değil sanki böyle adet olucakmışım gibi kasık ağrısı ve karnımın alt kısmı
Amiiiiiiin inşallaaaah canımAynen yavv inşallah hepimiz güzel haber alırız Allahım çoooook amin
Canımsın N Nana Ana uzaktanda olsa takip et bizi başkanımızsın anamızsınTopik baskanı olarak tum mesajları kontrol etmeyi gorev sorumluluk kabul ediyorum
Herkese cevap veremesemde sayfada yeni yuzler yeni isimler gormek cok guzel❤
Sanslı gebisimiz @Kahvetelvesimoon arkadasımızı tebrik ediyorum hayırlı bir evlat olsun insallah bizim cocuklarımızda onunkine kardes olsun insallahiyiki bu topiki acıp evrene mesajımı gondermisim yahu
L Loriklorik senin ve eslemin yorumlarına gulme butonuna basmadan gecemiyorum topikimin sekerleriiiiiiiiA Antoryum123 canımmmm topikimin guzeliiiiii iyiki varsınız benim gebeleriim benimmm ❤❤
Yine gitti kayboldu
Evet gece takılıyor
Ayuu hadi senden de hayirli haberler aliriz bayram sekerleri olarakEvet gece takılıyorbugün aşılamamı oldum öylece yatıyorum kaç gün sonra test yapcam acep
Hayırlısıyla gelir inş bebeğinEvet gece takılıyorbugün aşılamamı oldum öylece yatıyorum kaç gün sonra test yapcam acep
Cnm sen ilaç tedavisi oldun muAyuu hadi senden de hayirli haberler aliriz bayram sekerleri olaraknasil gecti nasip yaptilar ben de onumizdeki ay yapmayi dusunuyotum . Bildigim kadarıyla 15. Gun test yapiliyor
Yok ben daha hiçbirşeye baslamadim . Bu ay gidicektik bi aksilik oldu gidemedik . Ben de bu ay ovulasyon deneyeyim dedim . Onumizdeki ay artik asilama icin basliycam tedaviyeCnm sen ilaç tedavisi oldun mu
Yaa aynen bende acaba beceremiyor muyuz diyorum eşimeHamile olanlara nasıl yaptınız diye sorasım var yaben neyi yanlış yapıyorum da olmuyor acaba kafamda deli sorular
Oyyy kuzum teşekkür ederim inşallah bebeğimAyuu hadi senden de hayirli haberler aliriz bayram sekerleri olaraknasil gecti nasip yaptilar ben de onumizdeki ay yapmayi dusunuyotum . Bildigim kadarıyla 15. Gun test yapiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?