• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaaar modunuzmu düstü bakıyım sizin 🤣
Evrene hemen temiz guzel olumlamalarımı gönderiyorum
Önce Allahın izniyle sonra evrenin izniyle🙏
Gebeyiz gebeyiz gebeyiz🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Rabbim boynu bükük bırakmasın hic birimizii😙
Uzulmek yok yola devamm 🤣🤣🤪😅🥰😙😍
Geldi iki gozumun ciceegggiii😂😂😂😂amiiiinnnnn amiiinnnnnnn

ovulasyon testi de dene onla hamile kalan çok bende 2 aydır deniyorum bakalım nolicik
20190803_170249.jpg
Yavrularim😂😂ovulasyon testlerim

Sen geldin diye kendime geliverdim ayyyooolll😂😂😂
Hah soyleeee 30 yasındayım 4senedir evliyim son bir senedir beybi istiyorum calısıyorum cabalıyorum uzuluyorum kızıyorum stres yapıyorum bekliyorum olmayınca olmuyo ama artık uzulmeyi hayatımdan cıkarıyorum sende cıkar herkes cıkarsın uzuldukce olmuyo uzulmeyelimki cabuk olsun bebeklerimizi parklarda bulusturalım insallah😙❤️🤪

Hah soyleeee 30 yasındayım 4senedir evliyim son bir senedir beybi istiyorum calısıyorum cabalıyorum uzuluyorum kızıyorum stres yapıyorum bekliyorum olmayınca olmuyo ama artık uzulmeyi hayatımdan cıkarıyorum sende cıkar herkes cıkarsın uzuldukce olmuyo uzulmeyelimki cabuk olsun bebeklerimizi parklarda bulusturalım insallah😙🤪
Insalllah insallahhh vallaha son iki aydir uzulmeyi biraktim nolcaksa olsun kafasindayim 😂😂😂olanlara sevniyorum olmayanlara uzuluyorum . Kendim icin de nötr 'üm😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back