Valla hiç durmamışlarEsime yegneelrini say diyorum bilmiyorum diyorben de sadece 5 yegen var onda 55 yegen belki daha fazla
Şifa olsun inşallah cnmVitamin vermiş doktor bu ay kullanacak inşAllah olur
Amin canım cümlemize versin Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar inşAllahhhŞifa olsun inşallah cnm
Aminnn Aminn duy Rabbim çifter çifter verAmin canım cümlemize versin Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar inşAllahhh
Ayy ağzından bal damlıyorAminnn Aminn duy Rabbim çifter çifter ver
Allahim basin aciklamasi yapmis iki gozumun çiçeğiTopik baskanı olarak tum mesajları kontrol etmeyi gorev sorumluluk kabul ediyorum
Herkese cevap veremesemde sayfada yeni yuzler yeni isimler gormek cok guzel❤
Sanslı gebisimiz K Kahvetelvesimoon arkadasımızı tebrik ediyorum hayırlı bir evlat olsun insallah bizim cocuklarımızda onunkine kardes olsun insallahiyiki bu topiki acıp evrene mesajımı gondermisim yahu
L Loriklorik senin ve eslemin yorumlarına gulme butonuna basmadan gecemiyorum topikimin sekerleriiiiiiiiA Antoryum123 canımmmm topikimin guzeliiiiii iyiki varsınız benim gebeleriim benimmm ❤❤
GurbaneeeyAllahim basin aciklamasi yapmis iki gozumun çiçeği
Yok afedersin tuvaletim yokGurbaneeey❤ ovulasyon testi icin testin mi yok senin bakayım
YArın sabah yapcam canım yazarım burayaKiiizzz EEE 2. NE ZAMAN YAPIYORSUN
Su ic bol bolYok afedersin tuvaletim yok
Kist icin sogan kürü denedinmi tatlım? Kiste iyi geldigi soyleniyor bide hacamatı cok onerenler var. Bende herhangi bir kist olmadıgı icin sadece folikasit kullanıyorum regenesısmax cok iyi bi ilac icinde tum vitamin minareller var tum kadın dogumcular bunu oneriyor herkes kullanmalıKızlar bu süreçte ek gıdalar takviyeler kullanıyor musunuz? Ben hayıt kullanmaya başladım çikolata kistim var 10 gün kullanmama rağmen ağrılarım azaldı çok şükür
Insallah inaniyorumSu ic bol bolben ovu testiyle is goremedim siparis veremedim ne yazıkki ecz dende almak istemiyorum gereksiz kazık
Ovu programıyla ilerliyorum insallah evren dilegimizi kabul edecek buna inanıyorum❤
Denedim cnm benim kist 18 yaşımdan beri var malesefKist icin sogan kürü denedinmi tatlım? Kiste iyi geldigi soyleniyor bide hacamatı cok onerenler var. Bende herhangi bir kist olmadıgı icin sadece folikasit kullanıyorum regenesısmax cok iyi bi ilac icinde tum vitamin minareller var tum kadın dogumcular bunu oneriyor herkes kullanmalıtavsiye ederim
Cikolata kistinin tedavisi farklı oluyo diye biliyorum bunun icin tedavi olmadınmı canım?Denedim cnm benim kist 18 yaşımdan beri var malesef
Doğum kontrol hapı dengeliyomuş sadece cnm çok gittim doktora fayda etmiyo malesefCikolata kistinin tedavisi farklı oluyo diye biliyorum bunun icin tedavi olmadınmı canım?
Doktor bana da tavsiye etti onu eczanede satılıyormuş galibaKızlar bu süreçte ek gıdalar takviyeler kullanıyor musunuz? Ben hayıt kullanmaya başladım çikolata kistim var 10 gün kullanmama rağmen ağrılarım azaldı çok şükür
Ben kapsül şeklinde aldım cnm ersağ danDoktor bana da tavsiye etti onu eczanede satılıyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?