Katılıyorum bana da atınBize yazik vallaha biz ölek toprak atin üstüme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum bana da atınBize yazik vallaha biz ölek toprak atin üstüme
Yapacam kaynanama yetismem lazim hatta gecmem lazim o 12 tane yapmos benim ne eksigim varDaha 15 enik yapcan kız dur
Hangi doktor ilgileniyor bnde gidemStres sinirleri diye bisey varsa aldiralim onu hoc stresssiz yasayalim
Keşke bu mümkün olsaStres sinirleri diye bisey varsa aldiralim onu hoc stresssiz yasayalim
La sakin olun daha çocuk yapcazKatılıyorum bana da atın
Keske olsaKeşke bu mümkün olsa
Eksigin yok fazlan var yap tabi kız kim tutar seni tutmayın küçük enişteyi,Yapacam kaynanama yetismem lazim hatta gecmem lazim o 12 tane yapmos benim ne eksigim var
Eşim de sperm hareketliliği yavaştı benim de prolaktin yükseliyor sürekli bide hsg çekildi doktor sıkıntı yok deneyin dedi gerçekten hamile de kaldım ama nasip olmadı bu ay. Doktor önümüzdeki ay olur vucudun kendini hamileliğe hazırlıyor dedi ama inşAllah olur bakalımKesinlikle cnm sorun neydi
Esim de kucuk eniste oluyor ben baba evinin en küçüguyumEksigin yok fazlan var yap tabi kız kim tutar seni tutmayın küçük enişteyi,
Benim babaannemin de 12 taneymiş abow biz 1 taneyi doğurana kadar ne çekiyz vallaYapacam kaynanama yetismem lazim hatta gecmem lazim o 12 tane yapmos benim ne eksigim var
Olur olur Allah’ın izniyle takviye ver eşine iyi besleninEşim de sperm hareketliliği yavaştı benim de prolaktin yükseliyor sürekli bide hsg çekildi doktor sıkıntı yok deneyin dedi gerçekten hamile de kaldım ama nasip olmadı bu ay. Doktor önümüzdeki ay olur vucudun kendini hamileliğe hazırlıyor dedi ama inşAllah olur bakalım
Bnde bnde kazan dibiEsim de kucuk eniste oluyor ben baba evinin en küçüguyum
gorumcem yaklasik 40 yasinda falan 9 çocuk kocam tarafının önü acildi mi ha bire cocuk yapmışlarBenim babaannemin de 12 taneymiş abow biz 1 taneyi doğurana kadar ne çekiyz valla
Vitamin vermiş doktor bu ay kullanacak inşAllah olurOlur olur Allah’ın izniyle takviye ver eşine iyi beslenin
Valla MaşAllah ne deyim bilemedimgorumcem yaklasik 40 yasinda falan 9 çocuk kocam tarafının önü acildi mi ha bire cocuk yapmışlar
Kiiizzz EEE 2. NE ZAMAN YAPIYORSUNYaklaşık bir yıl olacak
Esime yegneelrini say diyorum bilmiyorum diyor ben de sadece 5 yegen var onda 55 yegen belki daha fazlaValla MaşAllah ne deyim bilemedim
Gece okursunyetisilmiyorYok vazgeçtim okuyamıcam geçmişi