- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ay o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumsaka bi yana Allah gostemesinBakma onlara sen annemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumsaka bi yana Allah gostemesinBakma onlara sen annemm
Hazirim o topige deKızlaaaaaaarrrr
İnanıyorum kuzucum ağustosun bitmesine ne kaldı ki olmazsa eylül topiği açarız
Sonuç ne oldu pekiiiBenimde böyle olmuş idiii
Huuuuhuuuuuu hayırlı uğurlu olsuuuuun tipiğin ilk şanslısı çok sevindim canım Allahım sağlıklı eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsinTesti yaptım canım ☺
Bence yap aklindan ciksinGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Batlar yaklaştıkça tek tek gümleyecezHazirim o topige de
Bilmiyorum kii bat a 2 gün var ama ben geç yumurtladım beklemeyi düşünüyorum test yapmicamSonuç ne oldu pekiii
Aynen yavv inşallah hepimiz güzel haber alırız Allahım çoooook aminBatlar yaklaştıkça tek tek gümleyecez
Sus kız ağzından yel alsınAy o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumsaka bi yana Allah gostemesin
Benimde son 4 gün. Aynınız canım inşallah güzel haber veririzGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
İşlerimi hallettim geldim kuzum
Allahım Allahım çift çizgi cnmmmmm çok sevindimmmm hayırlı olsun kuzum kız ayagını sürü peşinden gelelimTesti yaptım canım ☺
Hosgeldiiiinnnnnnn🖐ben de yemek yapiyorumİşlerimi hallettim geldim kuzum
Menüde ne varHosgeldiiiinnnnnnn🖐ben de yemek yapiyorum
Menude pilav ve etli taze fasulye yanina cacik sizde ne varMenüde ne var
Kiz çorban yok muMenude pilav ve etli taze fasulye yanina cacik sizde ne var
Bu sicakta napcak corbayi haftasonu bele olsunKiz çorban yok mu
Darısı başınıza insallllahAllahım Allahım çift çizgi cnmmmmm çok sevindimmmm hayırlı olsun kuzum kız ayagını sürü peşinden gelelim
Insallah canimm aminHuuuuhuuuuuu hayırlı uğurlu olsuuuuun tipiğin ilk şanslısı çok sevindim canım Allahım sağlıklı eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin