- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Var mi tikirtilar (belirtilerin) ne hiisediyorsunnBENim de bata son 3 kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mi tikirtilar (belirtilerin) ne hiisediyorsunnBENim de bata son 3 kızlar
ADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcasıama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorumVar mi tikirtilar (belirtilerin) ne hiisediyorsunn
Ya cok hos bu cizgiyi gormek silik dahi olsa bence var hamilesinnnnnnnnn simdiden nazlanmaya baslaADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcasıama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum
AYnen canım gerçekten çok farklı bir his az da olsa görmek allahım isteyen herkese nasip etsin Hemen havaya girmek istemiyorum açıkcası ama biyandan da içim kıpır kıpır hamileyim galiba diye bilemiyorum bu durumda dikkat ettiiğiniz şeyler var mı kızlar?Ya cok hos bu cizgiyi gormek silik dahi olsa bence var hamilesinnnnnnnnn simdiden nazlanmaya basla
Kac yil sonra bu cizgiyi goruyorsunuz :) benim tecrübem yok bisey doyemem bu konudaAYnen canım gerçekten çok farklı bir his az da olsa görmek allahım isteyen herkese nasip etsin Hemen havaya girmek istemiyorum açıkcası ama biyandan da içim kıpır kıpır hamileyim galiba diye bilemiyorum bu durumda dikkat ettiiğiniz şeyler var mı kızlar?
Öyle deme yalnız olmak çok zor kızzAhh özendiğim hayatı yaşıyosun
Herkesten uzak olmak bi yandan iyi bi yandan kötü en iyisi uzaklasmak herkesten kendi ailen disindaÖyle deme yalnız olmak çok zor kızz
Off benim de stresim en çok buBende çok gerginim ya bayram geldi yine soracaklar
AYnen canım gerçekten çok farklı bir his az da olsa görmek allahım isteyen herkese nasip etsin Hemen havaya girmek istemiyorum açıkcası ama biyandan da içim kıpır kıpır hamileyim galiba diye bilemiyorum bu durumda dikkat ettiiğiniz şeyler var mı kızlar?
Ben hep kimsenin tanımadığı bi yer de yaşamak istiyprum derdim ama çok ta iyi bişey değilmişHerkesten uzak olmak bi yandan iyi bi yandan kötü en iyisi uzaklasmak herkesten kendi ailen disinda
Büyük konusmanin yan etkileri diyelimBen hep kimsenin tanımadığı bi yer de yaşamak istiyprum derdim ama çok ta iyi bişey değilmiş
AynenBüyük konusmanin yan etkileri diyelim
Ben ne buyuk konustuysam hepsini full hd izliyorum basima geliyor tek tek
Ya bende gerçekten öyle ilk evlendim 2 sene çocuk istemiyorum dedim büyük konuştum şimdi bulamıyorum ama yarın 2 sene olcak umarım olurBen ne buyuk konustuysam hepsini full hd izliyorum basima geliyor tek tek
Olucak 2 sene daha dolmamisbenim tanidigim biri de ay ilk geceden hayattaaa cocuk yapmam demisti . Ilk gecede tuttuYa bende gerçekten öyle ilk evlendim 2 sene çocuk istemiyorum dedim büyük konuştum şimdi bulamıyorum ama yarın 2 sene olcak umarım olur
Koca yok yemekte yokMenude pilav ve etli taze fasulye yanina cacik sizde ne var
AminnnnnDarısı başınıza insallllah
Ennnnn sevdigiiiiiimmmmmher gun ne yemek yapcam derdi yokKoca yok yemekte yok
Hafif mi ben baya görüyom çizgi hayırlı olsun darısı bizeADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcasıama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum