• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var mi tikirtilar (belirtilerin) ne hiisediyorsunn :emir_bebek: :confused:
ADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcası😊ama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• 05140C07-9087-46C4-95B4-1756C43AF333.jpeg
    05140C07-9087-46C4-95B4-1756C43AF333.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 25
ADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcası😊ama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum🤦🏼‍♀️
Ya cok hos bu cizgiyi gormek silik dahi olsa 😍😍bence var hamilesinnnnnnnnn simdiden nazlanmaya basla

Ya cok hos bu cizgiyi gormek silik dahi olsa 😍😍bence var hamilesinnnnnnnnn simdiden nazlanmaya basla
AYnen canım gerçekten çok farklı bir his az da olsa görmek allahım isteyen herkese nasip etsin🙏 Hemen havaya girmek istemiyorum açıkcası ama biyandan da içim kıpır kıpır hamileyim galiba diye bilemiyorum 🤭 bu durumda dikkat ettiiğiniz şeyler var mı kızlar?

AYnen canım gerçekten çok farklı bir his az da olsa görmek allahım isteyen herkese nasip etsin🙏 Hemen havaya girmek istemiyorum açıkcası ama biyandan da içim kıpır kıpır hamileyim galiba diye bilemiyorum 🤭 bu durumda dikkat ettiiğiniz şeyler var mı kızlar?
Kac yil sonra bu cizgiyi goruyorsunuz :) benim tecrübem yok bisey doyemem bu konuda :emir_bebek:

Hayırlısıyla olucak bence senin küçümen yola çıkacak
1564832512309.png
Test Çift çizgiye benziyooo
1564832535111.png

Bu durumda benim biildikleriim; ayağın terliksiz taşa basmamak; çook yorucu ağır egzersiz yapmamak, mümkün mertebe dinlenmek, koltuk çekmeye perde asmaya çalışmamak, hafif egzersiz ve açık havada yürüyüş iyi olur şimdilik benden bu kadaar

😂😂 Ya bende gerçekten öyle ilk evlendim 2 sene çocuk istemiyorum dedim büyük konuştum şimdi bulamıyorum ama yarın 2 sene olcak umarım olur 😂😂
Olucak 2 sene daha dolmamis😂😂😂benim tanidigim biri de ay ilk geceden hayattaaa cocuk yapmam demisti . Ilk gecede tuttu😂😂😂😂😂

Hafif mi ben baya görüyom çizgi hayırlı olsun darısı bize 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back