Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var mi tikirtilar (belirtilerin) ne hiisediyorsunn
ADet öncesinden farklı olarak son 3gündür kasklarımda alt karnımda ağrı var canım ve ben dayanamadım 4gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı biraz umutlandım açkcasıama bugün karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bakalım pazartesi kan testi vercem bekliyorum

Eklentiler

• 05140C07-9087-46C4-95B4-1756C43AF333.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 25
Ya cok hos bu cizgiyi gormek silik dahi olsa bence var hamilesinnnnnnnnn simdiden nazlanmaya basla

Ya cok hos bu cizgiyi gormek silik dahi olsa bence var hamilesinnnnnnnnn simdiden nazlanmaya basla
AYnen canım gerçekten çok farklı bir his az da olsa görmek allahım isteyen herkese nasip etsin Hemen havaya girmek istemiyorum açıkcası ama biyandan da içim kıpır kıpır hamileyim galiba diye bilemiyorum bu durumda dikkat ettiiğiniz şeyler var mı kızlar?

Kac yil sonra bu cizgiyi goruyorsunuz :) benim tecrübem yok bisey doyemem bu konuda

Hayırlısıyla olucak bence senin küçümen yola çıkacak Test Çift çizgiye benziyooo
Bu durumda benim biildikleriim; ayağın terliksiz taşa basmamak; çook yorucu ağır egzersiz yapmamak, mümkün mertebe dinlenmek, koltuk çekmeye perde asmaya çalışmamak, hafif egzersiz ve açık havada yürüyüş iyi olur şimdilik benden bu kadaar

Ya bende gerçekten öyle ilk evlendim 2 sene çocuk istemiyorum dedim büyük konuştum şimdi bulamıyorum ama yarın 2 sene olcak umarım olur
Olucak 2 sene daha dolmamisbenim tanidigim biri de ay ilk geceden hayattaaa cocuk yapmam demisti . Ilk gecede tuttu

Hafif mi ben baya görüyom çizgi hayırlı olsun darısı bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…