Senin koca olmazsa kaynana o olmazsa kayınpedere aboww boş gün yokEnnnnn sevdigiiiiiimmmmmher gun ne yemek yapcam derdi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin koca olmazsa kaynana o olmazsa kayınpedere aboww boş gün yokEnnnnn sevdigiiiiiimmmmmher gun ne yemek yapcam derdi yok
Kayinpeder rahmetli yaSenin koca olmazsa kaynana o olmazsa kayınpedere aboww boş gün yok
Kaynanam Allah razi olsun iyi ya sen nasilsan karsindaki insan da oyle oluyor diye biliyorum ben daha 1 puuçuk yillik evliyim bilemeeemmSenin koca olmazsa kaynana o olmazsa kayınpedere aboww boş gün yok
Ay pardon cnm Allah rahmet eylesinKayinpeder rahmetli ya
Ayy bilmiyorum dilek kapım mı açıktı ne maalesef ki 2 senedir olmuyor umarım bu ay olur 2 sene doldu sonuçta dimiOlucak 2 sene daha dolmamisbenim tanidigim biri de ay ilk geceden hayattaaa cocuk yapmam demisti . Ilk gecede tuttu
Allah razi olsunnnnAy pardon cnm Allah rahmet eylesin
Allah agzınızın tadını bozmasın cnmKaynanam Allah razi olsun iyi ya sen nasilsan karsindaki insan da oyle oluyor diye biliyorum ben daha 1 puuçuk yillik evliyim bilemeeemm
Amin cümlemizdenAllah razi olsunnnn
Ayy bugün bende aynı koca yok yemek derdi yok tek başıma pijama partisi yapcam da yakın olanları beklerimKoca yok yemekte yok
eveetAyy bilmiyorum dilek kapım mı açıktı ne maalesef ki 2 senedir olmuyor umarım bu ay olur 2 sene doldu sonuçta dimi
Adres alalım hemen pijamamı alıp geliyorum mmAyy bugün bende aynı koca yok yemek derdi yok tek başıma pijama partisi yapcam da yakın olanları beklerim
YaklKac yil sonra bu cizgiyi goruyorsunuz :) benim tecrübem yok bisey doyemem bu konuda
Amin canım inşallaaah teşekkür ederim tavsiyelerin için darısı isteyen herkesin başınaHayırlısıyla olucak bence senin küçümen yola çıkacak Eki Görüntüle 2295165 Test Çift çizgiye benziyooo Eki Görüntüle 2295166
Bu durumda benim biildikleriim; ayağın terliksiz taşa basmamak; çook yorucu ağır egzersiz yapmamak, mümkün mertebe dinlenmek, koltuk çekmeye perde asmaya çalışmamak, hafif egzersiz ve açık havada yürüyüş iyi olur şimdilik benden bu kadaar
Aminnn canoooomAllah agzınızın tadını bozmasın cnm
Aynen olmalı bu ay bekliyorum bakalım kimyasal gebelik üstüne hemen olur inşAllahhh. Sen bugün yaptın mı ovulasyon testini
Yaklaşık bir yıl olacakKac yil sonra bu cizgiyi goruyorsunuz :) benim tecrübem yok bisey doyemem bu konuda
Daha yapmadim 4 e yakin yapiyorum ilk gun oylr yaptim oyle o saatte devam etmek istiyorum ama akintim var beyazimsi oldu afedrrsinizAynen olmalı bu ay bekliyorum bakalım kimyasal gebelik üstüne hemen olur inşAllahhh. Sen bugün yaptın mı ovulasyon testini
Kahramanmaraş merkezdeyim pijamalar benden sen yeter ki gellAdres alalım hemen pijamamı alıp geliyorum mm
Benim de 1 bucuk yilcik olduhakkimizda hayirlisi olsuunboy boy cocuklarimiz olsunYaklaşık bir yıl olacak
Yapınca haber etDaha yapmadim 4 e yakin yapiyorum ilk gun oylr yaptim oyle o saatte devam etmek istiyorum ama akintim var beyazimsi oldu afedrrsiniz