- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
E duysun artık
Dr üçüz hatta dördüz dediBen ikiz istiyorum
MasallahDr üçüz hatta dördüz dediAllah bilir sağlıklı sıhhatli gelsinler yeterki
Kacirdim mi acaba siz asilama mi yaptirdiniz ya tup bebekDr üçüz hatta dördüz dediAllah bilir sağlıklı sıhhatli gelsinler yeterki
Bende bende bendeBen ikiz istiyorum
Esim ikiz olursa beni alirmis binada assagidan yukariya kosucakmis baba oldugunu bildiricekmisBende bende bende
Klomen tedavisi uyguladık canım. Yumurta sayım arttı ve ilaç sayesinde 4 ü gelişti , çatlama evresine geldi. Dr um 4 ü birden çatlayabilir ve 4 üz bile olabilir emin misin diye sordu . Eminim diyince iğne yaptı . 36 saat sonrasına ilişki ve ertesi gün gün aşırı ilişki önerdiKacirdim mi acaba siz asilama mi yaptirdiniz ya tup bebek
Ayyy en sevdigimmmdenKlomen tedavisi uyguladık canım. Yumurta sayım arttı ve ilaç sayesinde 4 ü gelişti , çatlama evresine geldi. Dr um 4 ü birden çatlayabilir ve 4 üz bile olabilir emin misin diye sordu . Eminim diyince iğne yaptı . 36 saat sonrasına ilişki ve ertesi gün gün aşırı ilişki önerdi
Biraz fazla sabrettik dayanamıyoruz ha gayrı rabbim bi cırpıda veriverey kulum sabret diyor bence acele ise seytan karisir .
Yoollllaa yooolla rabbim yoollaaa cocuklari bize yollaBiraz fazla sabrettik dayanamıyoruz ha gayrı rabbim bi cırpıda veriver
Eşime büyük bir süpriz olur yemin ederim çıldırır heraldeAyyy en sevdigimmmdencok guzel yaaaaaaa rabbim verdi mi veriyor insallah tutar hersey gonlunuzce olsun
Esine soyle baba olduktan sonra o kosmalara devam etmeyi unutmasınEsim ikiz olursa beni alirmis binada assagidan yukariya kosucakmis baba oldugunu bildiricekmis
Au kendikimi dusunemiyorumEşime büyük bir süpriz olur yemin ederim çıldırır heraldesevinçten kafayı yiyebilir
Yoollllaa yooolla rabbim yoollaaa cocuklari bize yollasabiiirr küpüyüm ya ben
Hahahahaha
Esine soyle baba olduktan sonra o kosmalara devam etmeyi unutmasın
Benimkide aynısını söylüyor sülalede bir ilk gerçekleşir heraldeAu kendikimi dusunemiyorumadam kalpten gider sey diyor ilk her iki ailede de ilk olalim ikiz olursa ne guzel olur . Herkes bizi konusur
Anlatırsın burdan insallah nasıl kostugunusuper mario oo kossun isi ne kiizzzz
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum bakalimiki gun oldu daha adetten ciktiktan bir gun sonra yaptim c koyu t silik cikiyor . Bugun de oyle oldu acaba erken mi yumurtluyorum yumurtlamak diyince ilk defa esim duydu o kelimeyi adama bi gülme geldi
Benim 20 ağustosBenimkide aynısını söylüyor sülalede bir ilk gerçekleşir heraldesenin bat ne zaman canım kaç gün kaldı
Ne hayalleri var neler nelerAnlatırsın burdan insallah nasıl kostugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?