Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kacirdim mi acaba siz asilama mi yaptirdiniz ya tup bebek
Klomen tedavisi uyguladık canım. Yumurta sayım arttı ve ilaç sayesinde 4 ü gelişti , çatlama evresine geldi. Dr um 4 ü birden çatlayabilir ve 4 üz bile olabilir emin misin diye sordu . Eminim diyince iğne yaptı . 36 saat sonrasına ilişki ve ertesi gün gün aşırı ilişki önerdi

Ayyy en sevdigimmmden cok guzel yaaaaaaa rabbim verdi mi veriyor insallah tutar hersey gonlunuzce olsun

Eşime büyük bir süpriz olur yemin ederim çıldırır heralde sevinçten kafayı yiyebilir
Au kendikimi dusunemiyorum adam kalpten gider sey diyor ilk her iki ailede de ilk olalim ikiz olursa ne guzel olur . Herkes bizi konusur

Belli olmuyormuş aydan aya da değişebiliyormuş yumurtlama zamanı, bende yarın başlayacağım takibe

İnşallah yumurtlamayı yakalarız nasibimize yavrucuklar düşsün

Benimkide aynısını söylüyor sülalede bir ilk gerçekleşir heralde senin bat ne zaman canım kaç gün kaldı
Benim 20 ağustos bende ovulasyon testi siparis verdim bir ton bu ay ovulayon deniyorum basladim iki gundur bakiyorum silik cikiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…