- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallahhhh . Zaten bu ay olmazsa artik mecburen tedaviBelli olmuyormuş aydan aya da değişebiliyormuş yumurtlama zamanı, bende yarın başlayacağım takibe
İnşallah yumurtlamayı yakalarız nasibimize yavrucuklar düşsün
Ayy ikimizin de aynı günBenim 20 ağustosbende ovulasyon testi siparis verdim bir ton bu ay ovulayon deniyorum basladim iki gundur bakiyorum silik cikiyor
Aahahha inşaallah valla hiçbir boşluk bırakmadım muhtemel günleri hep değerlendirdim ama Allahın takdiri tabiki deYanılma payımız olmasın insallah hedefi ortasından vuralım insallah
Benimkide ikisinide emzirmemi istiyorNe hayalleri var neler nelercocuk olunca o bakicakmis ben sadece emziricekmisim yaw he he dedim
Bi an gebesin sandimGebeyim gebesin gebe
Siftah batı en yakın olan olur sanırımBi an gebesin sandimdedim siftah geldi
Ben 1 yili gecti evleneliAyy ikimizin de aynı günyeni evlisin canım sanırım? Ben evliliğimin ikinci ayı ovü test takibi yapmıstım. Ama sanırım tutturamadım çünkü testi yaptıgım gün koyu çizgiyi gördüm 2 gün boyunca sürdü .
Insallah artikSiftah batı en yakın olan olur sanırım
Darısı hepimize olsun boynu bükük kimse kalmasın burada insallah canımmAahahha inşaallah valla hiçbir boşluk bırakmadım muhtemel günleri hep değerlendirdim ama Allahın takdiri tabiki dekızımda ilk ovu deneyimim de hamile kalmıstım darısı buna olsun
İnşallah inşallah burası daha enerjik pozitif bi topik olmus... Bunda her sey yolunda gidecekDarısı hepimize olsun boynu bükük kimse kalmasın burada insallah canımm
Oo bu ay senden duyucaz o zamanBen 1 yili gecti evlenelibenim esimde sorun vardi amwliyat oldu duzeldi di hala GEEBBEEEYIIIIMMMM diye soyleyemiyorum
Ben 1 yili gecti evlenelibenim esimde sorun vardi amwliyat oldu duzeldi di hala GEEBBEEEYIIIIMMMM diye soyleyemiyorum
[/QUOTBen 1 yili gecti evlenelibenim esimde sorun vardi amwliyat oldu duzeldi di hala GEEBBEEEYIIIIMMMM diye soyleyemiyorum
Hemen evrene mesajımızı gönderiyoruzzzzzzz
GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİM
Insallah insallahOo bu ay senden duyucaz o zamanben 3. Ayımm
Olmazsa eylül topiki acarım motivasyon önemli sonuctaİnşallah inşallah burası daha enerjik pozitif bi topik olmus... Bunda her sey yolunda gidecek
Ben bu ay basladimovulasyon testi kullanmak faydalı demi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?