• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 20 ağustos 😁 bende ovulasyon testi siparis verdim bir ton 🤣bu ay ovulayon deniyorum basladim iki gundur bakiyorum silik cikiyor
Ayy ikimizin de aynı gün 🙈🙈 yeni evlisin canım sanırım? Ben evliliğimin ikinci ayı ovü test takibi yapmıstım. Ama sanırım tutturamadım çünkü testi yaptıgım gün koyu çizgiyi gördüm 2 gün boyunca sürdü .

Yanılma payımız olmasın insallah hedefi ortasından vuralım insallah🤪🤣🤣🤣🤣🤣
Aahahha inşaallah valla hiçbir boşluk bırakmadım muhtemel günleri hep değerlendirdim ama Allahın takdiri tabiki de 😁 kızımda ilk ovu deneyimim de hamile kalmıstım 😁darısı buna olsun 🙏

Ayy ikimizin de aynı gün 🙈🙈 yeni evlisin canım sanırım? Ben evliliğimin ikinci ayı ovü test takibi yapmıstım. Ama sanırım tutturamadım çünkü testi yaptıgım gün koyu çizgiyi gördüm 2 gün boyunca sürdü .
Ben 1 yili gecti evleneli 🤣benim esimde sorun vardi amwliyat oldu duzeldi di hala GEEBBEEEYIIIIMMMM diye soyleyemiyorum😁🤗

Aahahha inşaallah valla hiçbir boşluk bırakmadım muhtemel günleri hep değerlendirdim ama Allahın takdiri tabiki de 😁 kızımda ilk ovu deneyimim de hamile kalmıstım 😁darısı buna olsun 🙏
Darısı hepimize olsun boynu bükük kimse kalmasın burada insallah canımm🤲🤲🤲🤲

Iyi ki boyle bi konu acmissin kiizz vallaha iyi geldi 😍surekli dert yakinan gruplardansa burda en azindan evrene pozitif enerji yolluyoruz😁😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back