• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağzınızdan bal damlıyor kızlar gebeyim ben de gebeyim gebeyim🤓🤭🤭😁😁 benim de bat 15 Ağustos bütün işlerimizi yumurtlama gününe göre ayarlıyoruz komedi yaa😁😁😁😂😂 dündü yumurtlama takvime göre bakalım ne kadar doğru çıkacak

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲
aminnnnnn hepimizin kucakları dolsun inşallah :)

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
Ammin amin amin cok amin 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Amin demeden gecmeyin🤲
Amiinn amin aminn aminnn aminn inşalllahhh :dua:

Geçen ay kalamadım inşallah bu ay gebeyimdir tam yumurtlama günümü bekledim çok heyecanlıyım inşallah sende kalmışsındır sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Yumurtlama takibiyle iş gorenlerdenim 🤪 rabbim yuzumuze baksın ay bitmeden hepimiz güzel haberler verelim insallah😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back