- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
inş. bu ay güzel haberler almamız dileğiyleBen bu ay basladimfaydali diye dusunuyorum . Belkide yumurtlama günümüzü bilmiyoruzdur o yardim olur
ortada sorun yoksa tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. bu ay güzel haberler almamız dileğiyleBen bu ay basladimfaydali diye dusunuyorum . Belkide yumurtlama günümüzü bilmiyoruzdur o yardim olur
ortada sorun yoksa tabi
Aynen vallaha birbirimizi motive ediyoruz en azindan . Ah vahlamak yok grupta . Yok olmadi agliyorum yirtiyorum kendimi yok ..Olmazsa eylül topiki acarım motivasyon önemli sonucta![]()
başladıysan ovuya testlerini atar mısınBen bu ay basladimfaydali diye dusunuyorum . Belkide yumurtlama günümüzü bilmiyoruzdur o yardim olur
ortada sorun yoksa tabi
Insallah hep beraberinş. bu ay güzel haberler almamız dileğiyle
Gebeyiz gebeyiz gebeyizIyi ki boyle bi konu acmissin kiizz vallaha iyi geldisurekli dert yakinan gruplardansa burda en azindan evrene pozitif enerji yolluyoruz
![]()
aynen debelenmek yokAynen vallaha birbirimizi motive ediyoruz en azindan . Ah vahlamak yok grupta . Yok olmadi agliyorum yirtiyorum kendimi yok ..![]()
40Gebeyiz gebeyiz gebeyiz
Birseyi kac kere soylersen oluyodu![]()
40 kereGebeyiz gebeyiz gebeyiz
Birseyi kac kere soylersen oluyodu![]()
Moral bozmak yok askerrr der mişim simdiaynen debelenmek yokzırlamak hiç yok
![]()
Atarim uygulamadan atamiyorum googleden giris yapmaliyim simdi isim var elimde bitirir bitirmez atarimbaşladıysan ovuya testlerini atar mısın![]()
Olmadıkca ne yapıyoruz??Aynen vallaha birbirimizi motive ediyoruz en azindan . Ah vahlamak yok grupta . Yok olmadi agliyorum yirtiyorum kendimi yok ..![]()
tmm dır bakalım neler var teste neler yokAtarim uygulamadan atamiyorum googleden giris yapmaliyim simdi isim var elimde bitirir bitirmez atarim![]()
Gel artik annem rahatlik batiyor bizeOlmadıkca ne yapıyoruz??
Bol kahkaha ile senin geldiginde ısırıcam totisini popisini diyoruz![]()
hepimiz hamile kalıyomuşuz ordan topik takip ediyomuşuz onu hayal ettim de ne sarardıGel artik annem rahatlik batiyor bizegel agzimizin orta yerine . .
diyooorruz bi deee
![]()
Topik cok guzel ilerliyorBayanlar harikasiniz![]()
Ben ay bitene kadar kırkbin kere tamamlarım40arka arkaya başla bakalım
![]()
hepimiz hamile kalıyomuşuz ordan topik takip ediyomuşuz onu hayal ettim de ne sarardı![]()