- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
inş. bu ay güzel haberler almamız dileğiyleBen bu ay basladim faydali diye dusunuyorum . Belkide yumurtlama günümüzü bilmiyoruzdur o yardim olur ortada sorun yoksa tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. bu ay güzel haberler almamız dileğiyleBen bu ay basladim faydali diye dusunuyorum . Belkide yumurtlama günümüzü bilmiyoruzdur o yardim olur ortada sorun yoksa tabi
Aynen vallaha birbirimizi motive ediyoruz en azindan . Ah vahlamak yok grupta . Yok olmadi agliyorum yirtiyorum kendimi yok ..Olmazsa eylül topiki acarım motivasyon önemli sonucta
başladıysan ovuya testlerini atar mısınBen bu ay basladim faydali diye dusunuyorum . Belkide yumurtlama günümüzü bilmiyoruzdur o yardim olur ortada sorun yoksa tabi
Insallah hep beraberinş. bu ay güzel haberler almamız dileğiyle
Gebeyiz gebeyiz gebeyizIyi ki boyle bi konu acmissin kiizz vallaha iyi geldi surekli dert yakinan gruplardansa burda en azindan evrene pozitif enerji yolluyoruz
aynen debelenmek yokzırlamak hiç yokAynen vallaha birbirimizi motive ediyoruz en azindan . Ah vahlamak yok grupta . Yok olmadi agliyorum yirtiyorum kendimi yok ..
40 arka arkaya başla bakalımGebeyiz gebeyiz gebeyiz
Birseyi kac kere soylersen oluyodu
40 kere kucukken bunu yapardim bi hata yapardim aman annem duymasin allahim nolur diye parmaklarimi sayardim 40 kere soyleyerekGebeyiz gebeyiz gebeyiz
Birseyi kac kere soylersen oluyodu
Moral bozmak yok askerrr der mişim simdi kafamiza takmayiz boyle boyle ya inanıyorum kafamizdan cikaricaz bu konuyu en azindan stres azaliraynen debelenmek yokzırlamak hiç yok
Atarim uygulamadan atamiyorum googleden giris yapmaliyim simdi isim var elimde bitirir bitirmez atarimbaşladıysan ovuya testlerini atar mısın
Olmadıkca ne yapıyoruz??Aynen vallaha birbirimizi motive ediyoruz en azindan . Ah vahlamak yok grupta . Yok olmadi agliyorum yirtiyorum kendimi yok ..
totem totem gebelik gebelik
tmm dır bakalım neler var teste neler yok geçmişmisin kalmış mısınAtarim uygulamadan atamiyorum googleden giris yapmaliyim simdi isim var elimde bitirir bitirmez atarim
Gel artik annem rahatlik batiyor bize gel agzimizin orta yerine . . diyooorruz bi deeeOlmadıkca ne yapıyoruz??
Bol kahkaha ile senin geldiginde ısırıcam totisini popisini diyoruz
hepimiz hamile kalıyomuşuz ordan topik takip ediyomuşuz onu hayal ettim de ne sarardıGel artik annem rahatlik batiyor bize gel agzimizin orta yerine . . diyooorruz bi deee
Topik cok guzel ilerliyorsonuna dogru konu kaynanal derdinden yakinmaya gidicek diye korkuyorumBayanlar harikasiniz
Ben ay bitene kadar kırkbin kere tamamlarım40 arka arkaya başla bakalım
hepimiz hamile kalıyomuşuz ordan topik takip ediyomuşuz onu hayal ettim de ne sarardı