Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kacirdim mi acaba siz asilama mi yaptirdiniz ya tup bebek 🤔
Klomen tedavisi uyguladık canım. Yumurta sayım arttı ve ilaç sayesinde 4 ü gelişti , çatlama evresine geldi. Dr um 4 ü birden çatlayabilir ve 4 üz bile olabilir emin misin diye sordu . Eminim diyince iğne yaptı . 36 saat sonrasına ilişki ve ertesi gün gün aşırı ilişki önerdi

Klomen tedavisi uyguladık canım. Yumurta sayım arttı ve ilaç sayesinde 4 ü gelişti , çatlama evresine geldi. Dr um 4 ü birden çatlayabilir ve 4 üz bile olabilir emin misin diye sordu . Eminim diyince iğne yaptı . 36 saat sonrasına ilişki ve ertesi gün gün aşırı ilişki önerdi
Ayyy en sevdigimmmden 😍😍cok guzel yaaaaaaa rabbim verdi mi veriyor 😊😊insallah tutar hersey gonlunuzce olsun 🤲🤲💕💕

Eşime büyük bir süpriz olur yemin ederim çıldırır heralde 🙈 sevinçten kafayı yiyebilir
Au kendikimi dusunemiyorum 🤣🤣🤣🤣adam kalpten gider 😁😁sey diyor ilk her iki ailede de ilk olalim ikiz olursa ne guzel olur . Herkes bizi konusur😁😁

Ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum bakalim 😁iki gun oldu daha adetten ciktiktan bir gun sonra yaptim c koyu t silik cikiyor . Bugun de oyle oldu 🤨acaba erken mi yumurtluyorum 🤣yumurtlamak diyince ilk defa esim duydu o kelimeyi adama bi gülme geldi 😂😂😂😂

Belli olmuyormuş aydan aya da değişebiliyormuş yumurtlama zamanı, bende yarın başlayacağım takibe :oops:

İnşallah yumurtlamayı yakalarız nasibimize yavrucuklar düşsün :KK68:

Benimkide aynısını söylüyor sülalede bir ilk gerçekleşir heralde 🤣🤣 senin bat ne zaman canım kaç gün kaldı
Benim 20 ağustos 😁 bende ovulasyon testi siparis verdim bir ton 🤣bu ay ovulayon deniyorum basladim iki gundur bakiyorum silik cikiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back