Bnde ovu ile işgörenlerdenim.Yumurtlama takibiyle iş gorenlerdenimrabbim yuzumuze baksın ay bitmeden hepimiz güzel haberler verelim insallah
16 Agustosta güzel bi haber bekliyoruz artıkAğzınızdan bal damlıyor kızlar gebeyim ben de gebeyim gebeyimbenim de bat 15 Ağustos bütün işlerimizi yumurtlama gününe göre ayarlıyoruz komedi yaa dündü yumurtlama takvime göre bakalım ne kadar doğru çıkacak
Selam kızlar benim bat 20 ağst. Bu ay klomen + iğne kullandım 4 yumurtam varmış çatlama için. Dr çoğul gebelk olablr dedi. İnşallah bu ay güzel haberler alırızzzzz
Insallah canım insallahaminnnnnn hepimizin kucakları dolsun inşallah :)
Evrene güzel mesajımızı gönderdik rabbimiz kabul etsinAmiinbenim bat 2 ağustos yani yarın ve geçen hafta ovülasyonum gerçekleşti bekleyim bakalım.. Bende bende gebeyim gebeyim gebeyimm
Amiin, benim de bat 5 Ağustos, ben de gebeyim, gebeyim, gebeyim
Tutacak tutacak tuttuKatılıyorumbenimde bugün çatlatma iğnem vurulacak cumartesi aşılama şimdilik ilk olduğundan ümitliyim
Insallah rabbiimAmiinn amin aminn aminnn aminn inşalllahhh
Insallah canım insallah
Yanılma payımız olmasın insallah hedefi ortasından vuralım insallahBnde ovu ile işgörenlerdenim.
Bakalım kimimiz ikiz kimimiz ücüz doguralım insallahSelam kızlar benim bat 20 ağst. Bu ay klomen + iğne kullandım 4 yumurtam varmış çatlama için. Dr çoğul gebelk olablr dedi. İnşallah bu ay güzel haberler alırızzzzz
Ayyy ağzından bal damlıyorrr inşallahBakalım kimimiz ikiz kimimiz ücüz doguralım insallah❤
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon deniyorum bakalimMerhaba bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapacağım yarın regl bitiyor
İnşallah bu ay güzel haberlere vesile olsun canımın canı bu ay düşsün annesinin içine
Merhaba bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapacağım yarın regl bitiyor
İnşallah bu ay güzel haberlere vesile olsun canımın canı bu ay düşsün annesinin içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?