- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum neden bitti daha vardi megersem firindaymisSenin mercimek fırında akıllım
Her zaman haber ver yolunun üstündeyim zaten kuzumMemlekete giderken geçcem ordan leblebimi isterim bnde
Ohhh bole devam moralin tavan olsun kuzucum inşallah 15 gün sonrada pozitifle sevincezEvet tatlım inşallah kuzum ya yarın aşılamam olcak 11.30 da çok heyecandan size sardım ne saçmalasam diye düşünmekteyim
Dusunmemekten iyidir bize sarman bos durup yanagini kemirecegine burda strs atiyozEvet tatlım inşallah kuzum ya yarın aşılamam olcak 11.30 da çok heyecandan size sardım ne saçmalasam diye düşünmekteyim
duydum tatlım ama hiç gelmedim olsun ya mesafeler engel değil sonuçtaTosya var ya berisindenmerkezinden
Geçerken tosyodan pirinç alırken el sallıcam sanadaWaawww guzel
Allah razı olsun kuzucum el sallıyayak geccem size benHer zaman haber ver yolunun üstündeyim zaten kuzum
Ultra tavan hemde balım 15 gün ne ki ya sayılı gün çabuk geçer bu ay aramızdan kaç kişi çıkcak merak içerisindeyimOhhh bole devam moralin tavan olsun kuzucum inşallah 15 gün sonrada pozitifle sevincez
Ben cikmamUltra tavan hemde balım 15 gün ne ki ya sayılı gün çabuk geçer bu ay aramızdan kaç kişi çıkcak merak içerisindeyim
Tosyada degilim merkezindeyim ilcesinde degilGeçerken tosyodan pirinç alırken el sallıcam sanada
Ne demek tatlım eeelll salla el salla kooool salla kol sallaAllah razı olsun kuzucum el sallıyayak geccem size ben
Geçer geçer buda geçer ayy Hepimiz kalırız inşallahUltra tavan hemde balım 15 gün ne ki ya sayılı gün çabuk geçer bu ay aramızdan kaç kişi çıkcak merak içerisindeyim
Geçerken tosyodan pirinç alırken el sallıcam sanada
Yanlış anlamışım benTosyada degilim merkezindeyim ilcesinde degil
Cok eglenceli buraaaaUyyy yoruldum kime ne dedim belli degil
Bak yolda biri arabayla gecerken deli gibi sırıtıp el sallıyorsa bilki bnmNe demek tatlım eeelll salla el salla kooool salla kol salla
Hadi inşallah görcez ay sonuna doğru pıtır pıtır dökülürüzGeçer geçer buda geçer ayy Hepimiz kalırız inşallah