Hepimizin hakkı gerçekten çünkü kendi çapımızda uğraş veriyoruzKizz suuusss kendi agzina vur iki taneburdaki herkes istiyor senin hakkin benim hakkim onun hakki onlarin hakki hepimizin hakkii anne olmak
Beni bi ben bi de sen anliyorsunBen seni anladım tatlım evet yapılabilir ben bu ay aşılama diye kafaya koydum öbür ayda aşılama diyorum öbür ayda aşılama sonra sıfır beklenti
Sus gıı getti param :)Parmakla gostermislerdir seni arkadan Ahahaha enayi inandi eheheheh diyip aralarinda parayi kirişmişlardir
Aynen hepimiz gebeyizzzzAy inş cnm ya hayırlısı bakalım.hepimizin olur inş totem yaptık ya ağustos bizim ayımız olucak inş
Oy kuzum anlarım tabiisiBeni bi ben bi de sen anliyorsunaynen ben de bu ay normal onimuzdeki ay asilama
Eslen beslen karşı beri seslen abuciiiciii ciiii ciii ciiiiAynen hepimiz gebeyizzzz
Ne diyon gı seranat mı yapıyon BanaEslen beslen karşı beri seslen abuciiiciii ciiii ciii ciiii
Bu işteOy kuzum anlarım tabiisiHah işte öbür ay ne yapsam diye düşünmek yok direk uygulama
Ahahahahah yarildim gulmektenEslen beslen karşı beri seslen abuciiiciii ciiii ciii ciiii
Devrelerim yandı kız sen bakma bana avaralıktan bunlarNe diyon gı seranat mı yapıyon Bana
Bi bebiş gelsinde boş vaktin olmasın aminnnnDevrelerim yandı kız sen bakma bana avaralıktan bunlar
Amiiiiin hakkat kız çok boşum benBi bebiş gelsinde boş vaktin olmasın aminnnn
İçelim güzelleşelim gibi oldu bugülelim güldürelim bebeğim
Biz birileriyle ( L Loriklorik ) intagramda takılmaya başladık bile kuzuAmiiiiin hakkat kız çok boşum benbi whatsap grubu mu kursak acep
15yusra11 kuzum bat tarihi alalım senide gebe sırasına alalım bu işler parayla degil sırayla torpil yok
Burda gebe yok ki kuzumarkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?