Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sıkıntı bnde de var ya memlekete gitmek istemiyorum sırf bu yüzden ya
4 yıl oldu bugün evlilik yıldönümümüz. Ve bundan 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum herkes bebeğimiz olmuyo sanıyo ama daha 2.denememizdi

Bende çok gerginim ya bayram geldi yine soracaklar
Kizlarsinirledim cok bozuk benim genel olarak tek hamilelik olayi degil herseyle ilgili cok gerginim ptsi falanda test yapcam varsa da vardir yoksada gorurum en azindan ovulasyondan 12 gun sinra falan cikarmis yapcam bende nolursa olsun !!!!!!
kızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)

kızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)
Kiiiiizzzzlllaar yaaa sanki moralimizi bozunca aglayip zirlayinca kendimizi yerden yere atınca kafamizi duvara surtup kivilcim cikarinca daha mi erken hamile kalirizelimizden geleni yapıyoruz sonucta grrisi takdiri ilahi :)♡♡ neden olmuyor ben neden hamile kalamiyorum demek bile bi isyan seklidirhadi silkelenin toparlanin kendinize gelliiinnn

He valla yaa unutmayınki Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur

Aminn inşallahh. Benide ekleyin kızlar dualarınıza

Benimki icti balkona uzanmis uyudu galiba
Şimdi bizde eşimle konuşurken bi konu dikkatimi çekti kızlar fikriniz varsa cevap verin garii temmuz ayı içerisinde 2 kere doktora gittim birine adetimin son günü gittim araşırma hastenesine bana hiç bir sorun yok dedi neyse işte 10 gün sonrada özel hastaneye gittim pko var dedi şimdi ben hangisine inanamm bu konuyu nasıl düşünmedim bu güne kadar ona anlam veremiyorum şuan

Hoc bi fiktim yok kalabalik yapmaya geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…