Aynı sıkıntı bnde de var ya memlekete gitmek istemiyorum sırf bu yüzden yaBende çok gerginim ya bayram geldi yine soracaklar
4 yıl oldu bugün evlilik yıldönümümüz. Ve bundan 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum herkes bebeğimiz olmuyo sanıyo ama daha 2.denememizdiAynı sıkıntı bnde de var ya memlekete gitmek istemiyorum sırf bu yüzden ya
Tez vakitte olurda çeneleri kapanır inşallah cnm ya4 yıl oldu bugün evlilik yıldönümümüz. Ve bundan 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum herkes bebeğimiz olmuyo sanıyo ama daha 2.denememizdi
Ay inş cnm ya hayırlısı bakalım.hepimizin olur inş totem yaptık ya ağustos bizim ayımız olucak inşTez vakitte olurda çeneleri kapanır inşallah cnm ya
Neydiyon gıııIyi aksammmaaaalllllaaaarrr goca gobeklilernereye kyboldunuz kizlar
Bende çok gerginim ya bayram geldi yine soracaklar
kızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)Kizlarsinirledim cok bozuk benim genel olarak tek hamilelik olayi degil herseyle ilgili cok gerginim ptsi falanda test yapcam varsa da vardir yoksada gorurum en azindan ovulasyondan 12 gun sinra falan cikarmis yapcam bende nolursa olsun !!!!!!
Napım gıı koca çay bekliyo ben buralarda fink atıyorumNeeeyyddeeemmm sen neyydiyyoonnnn
Kiiiiizzzzlllaar yaaa sanki moralimizi bozunca aglayip zirlayinca kendimizi yerden yere atınca kafamizi duvara surtup kivilcim cikarinca daha mi erken hamile kalirizkızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)
Benimki icti balkona uzanmis uyudu galibaNapım gıı koca çay bekliyo ben buralarda fink atıyorum
He valla yaa unutmayınki Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodurKiiiiizzzzlllaar yaaa sanki moralimizi bozunca aglayip zirlayinca kendimizi yerden yere atınca kafamizi duvara surtup kivilcim cikarinca daha mi erken hamile kalirizelimizden geleni yapıyoruz sonucta grrisi takdiri ilahi :)♡♡ neden olmuyor ben neden hamile kalamiyorum demek bile bi isyan seklidir hadi silkelenin toparlanin kendinize gelliiinnn
Aminn inşallahh. Benide ekleyin kızlar dualarınızaGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
Şimdi bizde eşimle konuşurken bi konu dikkatimi çekti kızlar fikriniz varsa cevap verin garii temmuz ayı içerisinde 2 kere doktora gittim birine adetimin son günü gittim araşırma hastenesine bana hiç bir sorun yok dedi neyse işte 10 gün sonrada özel hastaneye gittim pko var dedi şimdi ben hangisine inanamm bu konuyu nasıl düşünmedim bu güne kadar ona anlam veremiyorum şuanBenimki icti balkona uzanmis uyudu galiba
Tabi ki de ya yeter ki inanciniz var olsun . Inanmak basarmanin yarisidirHe valla yaa unutmayınki Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur
YessssTabi ki de ya yeter ki inanciniz var olsun . Inanmak basarmanin yarisidir
Hoc bi fiktim yokŞimdi bizde eşimle konuşurken bi konu dikkatimi çekti kızlar fikriniz varsa cevap verin garii temmuz ayı içerisinde 2 kere doktora gittim birine adetimin son günü gittim araşırma hastenesine bana hiç bir sorun yok dedi neyse işte 10 gün sonrada özel hastaneye gittim pko var dedi şimdi ben hangisine inanamm bu konuyu nasıl düşünmedim bu güne kadar ona anlam veremiyorum şuan
Allahin hakki 3 tür bence bi doktora daha gitHoc bi fiktim yokkalabalik yapmaya geldim
Hahahah kasanın önünü kapatma bacım o zamanHoc bi fiktim yokkalabalik yapmaya geldim
Yav psikolojimi bozdularAllahin hakki 3 tür bence bi doktora daha git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?