Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaaaav harikasınız kızlaaaarBiz birileriyle ( L Loriklorik ) intagramda takılmaya başladık bile kuzu
Yaa cok afedersiniz sormak için uye oldum, uye olmadan takip ediyordum genelde o yuzden pek bilgim yok kusura bakmayin. Akıntı gibi oluyor ama sabahtan beri -neredeyse- kesildi diyebilirim cok az oldu. Sorabilecegim kimse de yok ki, çok meraklandim belki bir yasayan cikar diye. Allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin insallahBurda gebe yok ki kuzum yerleşme kanaması olabilir idrardan sonra mı geliyor peçeteye
Evet kuzum çok çok Aminn N Nana Ana sana zahmet bizim kızımda ekle kız pozitifliginizi aktarın kızlar kızçemizede lütfen L Loriklorik A Antoryum123 ve digerleriGebe sırası mı Ay ne güzel dedin inşAllahhhhhhhh
31 Ağustos bat kuzu..
Hepimiz tek tek gebelik testlerimizi pozitif pozitif atarız inşAllahhhh
Merhaba bende bu ay güzel bir sonuç bekliyorum 11 ağustosta yapıcam testi
O senin harikalığın canısıVaaaaav harikasınız kızlaaaar
İnşallah canım benimde 10agustos bat
Amac o zatiin bu gruptakaralari baglayip aglasalimgülelim güldürelim bebeğim
Biz içmeden kafa bulup güzelleşenlerdeniz aaaahhhh zalım dünya ahİçelim güzelleşelim gibi oldu bu
Bi mendilde ben alayım lütfenAmac o zatiin bu gruptakaralari baglayip aglasalim
Ağlaşalım kız kafamıza yazma takıp zılgıt çekelimAmac o zatiin bu gruptakaralari baglayip aglasalim
Bana hergün bayram misali kızBiz içmeden kafa bulup güzelleşenlerdeniz aaaahhhh zalım dünya ah
Masallah,agllamaya hazirda bekliyorBi mendilde ben alayım lütfen
Dilililililililiyere comelelim bi yere vuralim bi kendimizeAğlaşalım kız kafamıza yazma takıp zılgıt çekelim
Yok kız halay çekcez yanlış anladın senMasallah,agllamaya hazirda bekliyor
Ben de bilmiyorum neler oluyor burda su sn cok karisti herseyMrb kim ne işler ceviriyo bakamm
Dur kurban oldugum dur yapma oyle kendine vurmaDilililililililiyere comelelim bi yere vuralim bi kendimize
OLsun tatlım belki yaşayan vardır ama görüntü itibari ile yok yarın kan tahlili ver bence canım şimdi ne desem boş sonucunuda bizimle paylaşYaa cok afedersiniz sormak için uye oldum, uye olmadan takip ediyordum genelde o yuzden pek bilgim yok kusura bakmayin. Akıntı gibi oluyor ama sabahtan beri -neredeyse- kesildi diyebilirim cok az oldu. Sorabilecegim kimse de yok ki, çok meraklandim belki bir yasayan cikar diye. Allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin insallah