• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu özel hastanelere sıfır güvenim var artık abuk subuk test yapıp 500 tl aldılar benden valla devlet daha iyi
Katiliyorum . Gecen gittik birine alltan muayene etti 500 lira . Bisey ciksa ocim yanmazdi . Ama bisey de cikmadi gayet iyi dedi herşey 😂😂siraaaakiii enayi der gibi hemsiresi cikti obur hastayi cagirdi

Katiliyorum . Gecen gittik birine alltan muayene etti 500 lira . Bisey ciksa ocim yanmazdi . Ama bisey de cikmadi gayet iyi dedi herşey 😂😂siraaaakiii enayi der gibi hemsiresi cikti obur hastayi cagirdi
İşte o enayilerden biri benim arkamdan dalga geçtilermi acaba 😂

Kizlar bisey soylemek istiyorum ya da tavsiye olarak da alabilirsiniz
Kendinize bi hedef koyun :)
Nasil mi?
Hani bu ay olmazsa onumuzdeki ay aşılama yaparim ya da direk tup bebek diye ya da baska bir tedavi yontemi diye onunuze hedef koyun ki her ay beklentiniz olmasin .sacma mi oldu ya da ben mi ifade edemedim tam olarak

Kizlar bisey soylemek istiyorum ya da tavsiye olarak da alabilirsiniz
Kendinize bi hedef koyun :)
Nasil mi?
Hani bu ay olmazsa onumuzdeki ay aşılama yaparim ya da direk tup bebek diye ya da baska bir tedavi yontemi diye onunuze hedef koyun ki her ay beklentiniz olmasin .sacma mi oldu ya da ben mi ifade edemedim tam olarak
Ben seni anladım tatlım evet yapılabilir ben bu ay aşılama diye kafaya koydum öbür ayda aşılama diyorum öbür ayda aşılama sonra sıfır beklenti 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back