- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kasabin önünde durupta mahallenin dedikodusunu yapan teyze benimHahahah kasanın önünü kapatma bacım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasabin önünde durupta mahallenin dedikodusunu yapan teyze benimHahahah kasanın önünü kapatma bacım o zaman
Baska birine daha gorun detayli . Doktorlara da güvenilmiyorYav psikolojimi bozdular
Hahhahahaha kız güldürme dertlim valla resmen doktorlar tarafından kandırılıyorum zaten bu işin sonu psikiyatr da bitecekKasabin önünde durupta mahallenin dedikodusunu yapan teyze benim
Bu özel hastanelere sıfır güvenim var artık abuk subuk test yapıp 500 tl aldılar benden valla devlet daha iyiBaska birine daha gorun detayli . Doktorlara da güvenilmiyor
Durmak yok yola devam :)Amiiinnn demeden geçemedimm cok amin . Bat 15 ağustos . Günleri değerlendirdimm beklemedeyimm
Hepimizin psikolojisi bozuk aslinda caktirmiyoruzHahhahahaha kız güldürme dertlim valla resmen doktorlar tarafından kandırılıyorum zaten bu işin sonu psikiyatr da bitecek
Şaka bi yana da ana olmak istiyom ben yaaHepimizin psikolojisi bozuk aslinda caktirmiyoruz
Katiliyorum . Gecen gittik birine alltan muayene etti 500 lira . Bisey ciksa ocim yanmazdi . Ama bisey de cikmadi gayet iyi dedi herşey siraaaakiii enayi der gibi hemsiresi cikti obur hastayi cagirdiBu özel hastanelere sıfır güvenim var artık abuk subuk test yapıp 500 tl aldılar benden valla devlet daha iyi
İşte o enayilerden biri benim arkamdan dalga geçtilermi acabaKatiliyorum . Gecen gittik birine alltan muayene etti 500 lira . Bisey ciksa ocim yanmazdi . Ama bisey de cikmadi gayet iyi dedi herşey siraaaakiii enayi der gibi hemsiresi cikti obur hastayi cagirdi
Kizz suuusss kendi agzina vur iki tane burdaki herkes istiyor senin hakkin benim hakkim onun hakki onlarin hakki hepimizin hakkii anne olmakŞaka bi yana da ana olmak istiyom ben yaa
Burdayuuuuuuuum koca göbeğimleIyi aksammmaaaalllllaaaarrr goca gobeklilernereye kyboldunuz kizlar
Parmakla gostermislerdir seni arkadan Ahahaha enayi inandi eheheheh diyip aralarinda parayi kirişmişlardirİşte o enayilerden biri benim arkamdan dalga geçtilermi acaba
Gobek var bebek yokBurdayuuuuuuuum koca göbeğimle
kız bende göbekte yok senin yine varmış ne güzelGobek var bebek yok
Bende var mimicik bi gobiskız bende göbekte yok senin yine varmış ne güzel
Ben de var ama ici boş ev sahibini bekliyorkız bende göbekte yok senin yine varmış ne güzel
Ben seni anladım tatlım evet yapılabilir ben bu ay aşılama diye kafaya koydum öbür ayda aşılama diyorum öbür ayda aşılama sonra sıfır beklentiKizlar bisey soylemek istiyorum ya da tavsiye olarak da alabilirsiniz
Kendinize bi hedef koyun :)
Nasil mi?
Hani bu ay olmazsa onumuzdeki ay aşılama yaparim ya da direk tup bebek diye ya da baska bir tedavi yontemi diye onunuze hedef koyun ki her ay beklentiniz olmasin .sacma mi oldu ya da ben mi ifade edemedim tam olarak
Minicikten bişey olmaz annesi 3 aylıktır dahaBende var mimicik bi gobis