• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizz suuusss kendi agzina vur iki tane 😂burdaki herkes istiyor 😂😂😂senin hakkin benim hakkim onun hakki onlarin hakki hepimizin hakkii anne olmak 😂😂😂
Hepimizin hakkı gerçekten çünkü kendi çapımızda uğraş veriyoruz 😂 kız sen ne zamandır istiyosun

Ben seni anladım tatlım evet yapılabilir ben bu ay aşılama diye kafaya koydum öbür ayda aşılama diyorum öbür ayda aşılama sonra sıfır beklenti 😂😂😂
Beni bi ben bi de sen anliyorsun😍😍😍😂aynen ben de bu ay normal onimuzdeki ay asilama😂

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
Burda gebe yok ki kuzum 😂😂 yerleşme kanaması olabilir idrardan sonra mı geliyor peçeteye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back