• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sıkıntı bnde de var ya memlekete gitmek istemiyorum sırf bu yüzden ya 😪
4 yıl oldu bugün evlilik yıldönümümüz. Ve bundan 3 ay öncesine kadar Vajinusmustum herkes bebeğimiz olmuyo sanıyo ama daha 2.denememizdi😑

Bende çok gerginim ya bayram geldi yine soracaklar 😑
Kizlarsinirledim cok bozuk benim genel olarak tek hamilelik olayi degil herseyle ilgili cok gerginim ptsi falanda test yapcam varsa da vardir yoksada gorurum en azindan ovulasyondan 12 gun sinra falan cikarmis yapcam bende nolursa olsun !!!!!!😓😪😢
kızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)

kızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)
Kiiiiizzzzlllaar yaaa sanki moralimizi bozunca aglayip zirlayinca kendimizi yerden yere atınca kafamizi duvara surtup kivilcim cikarinca daha mi erken hamile kaliriz😂😂😂😂elimizden geleni yapıyoruz sonucta grrisi takdiri ilahi :)♡♡ neden olmuyor ben neden hamile kalamiyorum demek bile bi isyan seklidir😂😂hadi silkelenin toparlanin kendinize gelliiinnn 😂😂😍😍

Kiiiiizzzzlllaar yaaa sanki moralimizi bozunca aglayip zirlayinca kendimizi yerden yere atınca kafamizi duvara surtup kivilcim cikarinca daha mi erken hamile kaliriz😂😂😂😂elimizden geleni yapıyoruz sonucta grrisi takdiri ilahi :)♡♡ neden olmuyor ben neden hamile kalamiyorum demek bile bi isyan seklidir😂😂hadi silkelenin toparlanin kendinize gelliiinnn 😂😂😍😍
He valla yaa unutmayınki Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur 😍

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
burcusami burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
Aminn inşallahh. Benide ekleyin kızlar dualarınıza 🤲🤲

Benimki icti balkona uzanmis uyudu galiba😂😂😂😂
Şimdi bizde eşimle konuşurken bi konu dikkatimi çekti kızlar fikriniz varsa cevap verin garii temmuz ayı içerisinde 2 kere doktora gittim birine adetimin son günü gittim araşırma hastenesine bana hiç bir sorun yok dedi neyse işte 10 gün sonrada özel hastaneye gittim pko var dedi şimdi ben hangisine inanamm bu konuyu nasıl düşünmedim bu güne kadar ona anlam veremiyorum şuan 😂

Şimdi bizde eşimle konuşurken bi konu dikkatimi çekti kızlar fikriniz varsa cevap verin garii temmuz ayı içerisinde 2 kere doktora gittim birine adetimin son günü gittim araşırma hastenesine bana hiç bir sorun yok dedi neyse işte 10 gün sonrada özel hastaneye gittim pko var dedi şimdi ben hangisine inanamm bu konuyu nasıl düşünmedim bu güne kadar ona anlam veremiyorum şuan 😂
Hoc bi fiktim yok 😂kalabalik yapmaya geldim😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back