Mrb cnm halay çekiyoruz vukaat yok takıl kuyrugaMrb kim ne işler ceviriyo bakamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm halay çekiyoruz vukaat yok takıl kuyrugaMrb kim ne işler ceviriyo bakamm
Kız deliye hergün bayram gerçi bizde yarı deli sayılırızBana hergün bayram misali kız
Halay başı kim mendilleri kim dagitiyoduzgun sira olalimMrb cnm halay çekiyoruz vukaat yok takıl kuyruga
Gebeyiz Gebeyiz diye dolanıyoruz kız pek degil hiç denemezKız deliye hergün bayram gerçi bizde yarı deli sayılırız
Her telden çalıyoruz kimi Güler kimi ağlar kimi içerMrb kim ne işler ceviriyo bakamm
O fil ne yapiyo yahuGebeyiz Gebeyiz diye dolanıyoruz kız pek degil hiç denemez
OLsun tatlım belki yaşayan vardır ama görüntü itibari ile yok yarın kan tahlili ver bence canım şimdi ne desem boş sonucunuda bizimle paylaş
Mendiller L Loriklorik den halay başı bnm kurban tililililiHalay başı kim mendilleri kim dagitiyoduzgun sira olalim
Hortumla oynuyor ablasıO fil ne yapiyo yahu
Nerelere gidem ayy yarabbim nereye düştüm benHer telden çalıyoruz kimi Güler kimi ağlar kimi içer
Sorma ya yakında psikolojik gebelik geçircez bu topik hamama gitmeli deflerle bebek öncesiGebeyiz Gebeyiz diye dolanıyoruz kız pek degil hiç denemez
Deliler ve kendini gebe sananlar topiği tatlım burası tabi bu arada mutlu huzurlu ve gebeyiz bizNerelere gidem ayy yarabbim nereye düştüm ben
Ay kız ne güzel olur heSorma ya yakında psikolojik gebelik geçircez bu topik hamama gitmeli deflerle bebek öncesi
Birileride boş durmasin çiğköfte yogursunDeliler ve kendini gebe sananlar topiği tatlım burası tabi bu arada mutlu huzurlu ve gebeyiz biz
İNşallah kuzucum yarın kesin tahlil yaptır bu topiğede moral olur hemCok tesekkur ederimm insallah paylaşırım hayirlisi olur insallah hepimizin hakkinda
Bulalım hemen Bi urfalıBirileride boş durmasin çiğköfte yogursun
Bnde valla olsada yesekBen yerim anca yapamam
Biride demiyo leynnnn ben varim yaparimBnde valla olsada yesek
Hayırsız bunlar kız gel ben sana ısmarlıyım kız bu saatte neden bulacaksamBiride demiyo leynnnn ben varim yaparim