Ay ts ederm cnm bnm ya cok mutlu oldum solemen yetti insallah o zmna kadar hamis olurumda gerek kalmazBirinin işine yarasa sevinirdim. Bir gebenin günlüğünden almıştım bende. Şu virüs bi yok olursa en kısa zamanda aklında olsun. Bende var baya, gönderirim.
Aynn öle napacaz , gecen hafta markete gittik aylik erzak icin dedimki bn gelmiyim sigaradan bogazim gıcık tutuo ayiptir demesi kusmadan rahat edemiom öksurursem bni döverler viruslu die dedim yok dedi esim gel gidek senin icinde temiz hava ii olur nys yav kucucuk öksurdum reyonda minnacik anam adamin birinin yuzunun ifadesini gorseydiniz cok komikdi nasil kosarak gitti hayat ne kadar kotu olumsuz olsanda bi nebze nese istio steTabiki cnm . Allh daha kotu dert vermesin. Zaman zamn yapilir bole seyler kafa dagilsn
İnşallah canım, en kısa zamanda hamile kalırsın.Ay ts ederm cnm bnm ya cok mutlu oldum solemen yetti insallah o zmna kadar hamis olurumda gerek kalmaz
Bncede ne yapmamiz gerekiosa yapakda gelsin artik nana özledikBizim yapabileceğimiz ne varsa yapalım elimizden ne geliyorsa
Anladım canımYok kiz ondan degil kart yok kocaya solemeden alcaktim oyuzden dedim
Sigara içenler sigarayı bıraksın deniyor canım bence bırak sende hem hamile kalmanıda kolaylastırır sigara kötü herşeyeAynn öle napacaz , gecen hafta markete gittik aylik erzak icin dedimki bn gelmiyim sigaradan bogazim gıcık tutuo ayiptir demesi kusmadan rahat edemiom öksurursem bni döverler viruslu die dedim yok dedi esim gel gidek senin icinde temiz hava ii olur nys yav kucucuk öksurdum reyonda minnacik anam adamin birinin yuzunun ifadesini gorseydiniz cok komikdi nasil kosarak gitti hayat ne kadar kotu olumsuz olsanda bi nebze nese istio ste
Bundan sonra bole artikAynn öle napacaz , gecen hafta markete gittik aylik erzak icin dedimki bn gelmiyim sigaradan bogazim gıcık tutuo ayiptir demesi kusmadan rahat edemiom öksurursem bni döverler viruslu die dedim yok dedi esim gel gidek senin icinde temiz hava ii olur nys yav kucucuk öksurdum reyonda minnacik anam adamin birinin yuzunun ifadesini gorseydiniz cok komikdi nasil kosarak gitti hayat ne kadar kotu olumsuz olsanda bi nebze nese istio ste
Hemşom kıs ne durumdasın sancıların var mıBundan sonra bole artikben de bu hastaligin ciktgi ilk gunlerde nezle gibi biseydim. Burnum akiodu durduk yere. Hastande sira beklerken burnumu silmeye korktm simdi de disari ciksak yan yana gecemiorz geldgimz duruma bak
Yok ama hazrlik kasilmalari var gunde bikac defa. Onun disinda yatakta donerken karnim agrio artk. Ve odemleerrrHemşom kıs ne durumdasın sancıların var mı
Gecici pasiflik falan bisiler yazio sikayet falan mi ettiler acabaLorik nereye gitti nolmussss onaaa hesap gri profil fotografi yok
Ogrendim noldugunu baska bir site yapilmiss buraya benzer lorik orda takiliyomuss mesaj gitmis uyeliginiz talebiniz uzerine iptal edilmistir diyeGecici pasiflik falan bisiler yazio sikayet falan mi ettiler acaba
Ben ben nick yazın ekliyim arkadaş topluyorum burdanPubg oynayanınız var mı kizlaaaaar?
Gelemeyecekmi acaba.Ogrendim noldugunu baska bir site yapilmiss buraya benzer lorik orda takiliyomuss mesaj gitmis uyeliginiz talebiniz uzerine iptal edilmistir diye
Zannetmiyorum baska site kurmus uyeligi iptal edilenler sanirim ve bildigin buranin kopyasi o yuzden gelebileceklerini dusunmuyorumGelemeyecekmi acaba.
Nanadan sonra loriktemi simdi sıraOgrendim noldugunu baska bir site yapilmiss buraya benzer lorik orda takiliyomuss mesaj gitmis uyeliginiz talebiniz uzerine iptal edilmistir diye
Uyeligi iptal olunca gelmemiyorlar diye biliyorumNanadan sonra loriktemi simdi sıra☹ uye iptali olunca birdaha gelemiucekmi yani
baska hesap acsa kotu oldu buZannetmiyorum baska site kurmus uyeligi iptal edilenler sanirim ve bildigin buranin kopyasi o yuzden gelebileceklerini dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?