- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
İnsallah gelebilirlerr uzuldum bu hale gelmemizebaska hesap acsa kotu oldu bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah gelebilirlerr uzuldum bu hale gelmemizebaska hesap acsa kotu oldu bu![]()
Bnde uzuldm ya keske geri gelseİnsallah gelebilirlerr uzuldum bu hale gelmemize![]()
Ben biliyorm burayla alakalı değilLorik nereye gitti nolmussss onaaa hesap gri profil fotografi yok![]()
Ogrendim canim nasil gittigini bencede yazik olduBen biliyorm burayla alakalı değil
Loriğe yazık oldu
Kızlar noldu bizede söyleyinOgrendim canim nasil gittigini bencede yazik oldu![]()
Burda uyeligi iptal olanlarr yeni bir site kurmuslar ve buranin arayuzunu calmislar yaniii bildigin isleyis goruntu ayni sadece moderatorler ve sitenin ismi farkli lorikte oraya uye olmus sabah ve yarim saat once mesaj gelmis burdan talebiniz uzerine uyeliginiz iptal olmustur diyeKızlar noldu bizede söyleyin
Ban kalkrsa gelir artkBen biliyorm burayla alakalı değil
Loriğe yazık oldu
Hımm ya ben çok anlamıyorum bu işlerden cidden bi KK bi wassapım var pkadarBurda uyeligi iptal olanlarr yeni bir site kurmuslar ve buranin arayuzunu calmislar yaniii bildigin isleyis goruntu ayni sadece moderatorler ve sitenin ismi farkli lorikte oraya uye olmus sabah ve yarim saat once mesaj gelmis burdan talebiniz uzerine uyeliginiz iptal olmustur diye![]()
Ban değil fatmam üyelik iptaliBan kalkrsa gelir artk![]()
Fatmam herkes gitti.. Sende doğum yapacaksn gideceksn
Birini mi secsek baskan olsa kapanmasa yadigar sayfamizFatmam herkes gitti.. Sende doğum yapacaksn gideceksn![]()
Sayfa kapanmaz ıssızlaşırBirini mi secsek baskan olsa kapanmasa yadigar sayfamiz
Dogru yaa. Bole guzel bi ortam bulunmz ki daha daaSayfa kapanmaz ıssızlaşır
Nana gel artık![]()
Sende doğumdan snra komple gitmeDogru yaa. Bole guzel bi ortam bulunmz ki daha daa![]()
Azaltabilsem geceleri daraldikca iciom iste birakamiom bihun insallahSigara içenler sigarayı bıraksın deniyor canım bence bırak sende hem hamile kalmanıda kolaylastırır sigara kötü herşeye![]()
Ben gelirim gelmesine deeSende doğumdan snra komple gitme
Tosunumuzdan haber et![]()
Aynn öle ya cok sknti durumlar allah yarcimcimiz olsunBundan sonra bole artikben de bu hastaligin ciktgi ilk gunlerde nezle gibi biseydim. Burnum akiodu durduk yere. Hastande sira beklerken burnumu silmeye korktm
simdi de disari ciksak yan yana gecemiorz
geldgimz duruma bak