Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saolasn cnm amin insllh. Sukur bu gunlerimze. Darisi tum bekleyenlere

canin sklmis senin belliii hayrolsn insllh
Kiz perde kestik balkona onu diktim utu vs var aslinda sklmayada zaman yok temizlikden ama iste amac gır gir olsun en kotu seyleri bile ii dusunmek ki ii olsun

Yaa uf nie kolaylik saglamiolarki nasil sewindiydim bnm esim karsi ne yazikki bole seylere caktirnadan alcaktim .s nys nasip demekki
Ben de uyuz oluyorum kk ile odenen şeylere suphede kaliyorum guvenemiyorum ama gebenin gunlugunde bende almistim guzel kullanisli

Inşallah canim hayırlısıyla en güzel zamanda dogsun inşallah

Yaa uf nie kolaylik saglamiolarki nasil sewindiydim bnm esim karsi ne yazikki bole seylere caktirnadan alcaktim .s nys nasip demekki
Canım keşke yakın olsan da benim elimde bir sürü ovülasyon testi var. Almıştım sonra bıraktım stres oluyorum diye. 2 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Sana verirdim. Hatta şu clife macundan da var. Ama şimdi virüsten dolayı kargoya falan çıkamıyorum.

Ben de uyuz oluyorum kk ile odenen şeylere suphede kaliyorum guvenemiyorum ama gebenin gunlugunde bende almistim guzel kullanisli
Da iste bnm hesap kartimin sifresini unuttum gidipde bankaya pesinede dusmedim kaldi öle nys yine baska bahara hayaller

Kızlar nana geri dönmeyecek i neler oldu ben anlayamadım kendisini gelmiyo yönetici işlemi sıkıntı var

Ay kiz cok mutlu olurdum ts ederm olsun napalim diom ya baska bahara kaldi iste walla parasinida verirdim ama iste kapida odemede sansim yok kaldi allah razi olsun sana

Kiz perde kestik balkona onu diktim utu vs var aslinda sklmayada zaman yok temizlikden ama iste amac gır gir olsun en kotu seyleri bile ii dusunmek ki ii olsun
Tabiki cnm . Allh daha kotu dert vermesin. Zaman zamn yapilir bole seyler kafa dagilsn

Ay kiz cok mutlu olurdum ts ederm olsun napalim diom ya baska bahara kaldi iste walla parasinida verirdim ama iste kapida odemede sansim yok kaldi allah razi olsun sana
Birinin işine yarasa sevinirdim. Bir gebenin günlüğünden almıştım bende. Şu virüs bi yok olursa en kısa zamanda aklında olsun. Bende var baya, gönderirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…