Saolasn cnm amin insllh. Sukur bu gunlerimze. Darisi tum bekleyenlere
Ayy cok guldum bugunhayirlara vesile olsunda ruyada oldu gercek olsa anlamam zaten sanirim bilmiom walla ya bnm bilinc altimda aksiyon ario sabirim
Kapida odemesi yok gebenin günlüğünde. En son 60 liraydoKapida ödemelimi fiyati uygunmuki du bakiyim bnde bi ts ederm cnm bnm
Kiz perde kestik balkona onu diktim utu vs var aslinda sklmayada zaman yok temizlikden ama iste amac gır gir olsun en kotu seyleri bile ii dusunmek ki ii olsunSaolasn cnm amin insllh. Sukur bu gunlerimze. Darisi tum bekleyenlere
canin sklmis senin belliii hayrolsn insllh
Yaa uf nie kolaylik saglamiolarki nasil sewindiydim bnm esim karsi ne yazikki bole seylere caktirnadan alcaktim .s nys nasip demekkiKapida odemesi yok gebenin günlüğünde. En son 60 liraydo
Ben de uyuz oluyorum kk ile odenen şeylereYaa uf nie kolaylik saglamiolarki nasil sewindiydim bnm esim karsi ne yazikki bole seylere caktirnadan alcaktim .s nys nasip demekki
Inşallah canim hayırlısıyla en güzel zamanda dogsun inşallahZaten bu gebeliklerin hangisi mucize deil kihele ki imkansz dusundgumzde gercklesenlr. Allh bi daha yasatmasin sana da o dusukten
Hazrliklrm bitti cnm coktan. Dogum olsn diye baslicam biseylere onu kastetmistm
Ayyy delii gerck sandm ben de onceAllh yasatmasin. Bu bilinc altindan nefret ediorm zaten her seyi cikario bize
InşallahGözünüz aydın inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Inşallah canım inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla gelirKuzumm çok sevindim hayırla, sağlıkla gelsin inşallah bu defa kimyasal değildir değerin güzel çıkmış gözün aydın
Bir bir geliyor müjdeler çok şükür
Amin canım hepimize inşallahHayirli olsun cnm bnm rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ii dusun ii olsun insallah bi sorun yasamazsin
Canım keşke yakın olsan da benim elimde bir sürü ovülasyon testi var. Almıştım sonra bıraktım stres oluyorum diye. 2 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Sana verirdim. Hatta şu clife macundan da var. Ama şimdi virüsten dolayı kargoya falan çıkamıyorum.Yaa uf nie kolaylik saglamiolarki nasil sewindiydim bnm esim karsi ne yazikki bole seylere caktirnadan alcaktim .s nys nasip demekki
Kapıda ödemeli değil canım havaleyle 1 gün sonra geliyordu ben alırken fiyatşarına bak ben en son ekimde aldım değişmiş olabilirKapida ödemelimi fiyati uygunmuki du bakiyim bnde bi ts ederm cnm bnm
Da iste bnm hesap kartimin sifresini unuttum gidipde bankaya pesinede dusmedim kaldi öle nys yine baska bahara hayallerBen de uyuz oluyorum kk ile odenen şeyleresuphede kaliyorum guvenemiyorum ama gebenin gunlugunde bende almistim guzel kullanisli
Ay kiz cok mutlu olurdum ts ederm olsun napalim diom ya baska bahara kaldi iste walla parasinida verirdim ama iste kapida odemede sansim yok kaldi allah razi olsun sanaCanım keşke yakın olsan da benim elimde bir sürü ovülasyon testi var. Almıştım sonra bıraktım stres oluyorum diye. 2 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Sana verirdim. Hatta şu clife macundan da var. Ama şimdi virüsten dolayı kargoya falan çıkamıyorum.
Yazdimda cvp veren yok kapida odeme yoksa bi isimi gormezki tuh nasip bundada vardir bi hayirKapıda ödemeli değil canım havaleyle 1 gün sonra geliyordu ben alırken fiyatşarına bak ben en son ekimde aldım değişmiş olabilir
Sen bilirsin canım ama güvenilir yani merak etmeYazdimda cvp veren yok kapida odeme yoksa bi isimi gormezki tuh nasip bundada vardir bi hayir
Tabiki cnm . Allh daha kotu dert vermesin. Zaman zamn yapilir bole seyler kafa dagilsnKiz perde kestik balkona onu diktim utu vs var aslinda sklmayada zaman yok temizlikden ama iste amac gır gir olsun en kotu seyleri bile ii dusunmek ki ii olsun
Birinin işine yarasa sevinirdim. Bir gebenin günlüğünden almıştım bende. Şu virüs bi yok olursa en kısa zamanda aklında olsun. Bende var baya, gönderirim.Ay kiz cok mutlu olurdum ts ederm olsun napalim diom ya baska bahara kaldi iste walla parasinida verirdim ama iste kapida odemede sansim yok kaldi allah razi olsun sana
Bizim yapabileceğimiz ne varsa yapalım elimizden ne geliyorsaKızlar nana geri dönmeyecek i neler oldu ben anlayamadım kendisini gelmiyo yönetici işlemi sıkıntı var
Yok kiz ondan degil kart yok kocaya solemeden alcaktim oyuzden dedimSen bilirsin canım ama güvenilir yani merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?