Aa ciddimisin ts ederm cok mutlu olurm ama parasini vereyim lutfen hak yemek istemem gercekten cok mutlu oldum allah razi olsunMerhaba canımAndyou bende de hiç açılmamış c life macun ve ovulasyon ve gebelik testleri var. Eğer kullanacaksan sana kargolarım. Benden sana hediye olur ♥ Benim eşim çalıştığı için mecbur ise gidiyor. İşe giderken sabah sana kargolar
Cok ts ederm ya walla cok sasirdim duygulandim ts edermAndyou bulunduğum il de eşimle tek başımızayız aileler yok yanımızdan. Yakın çevremden de bebek isteyenlere hamile yada doğum yaptı. Verebileceğim kimse yok. Eltime kargolayacaktım o da sipariş vermiş. Ürünlerim kargoda deyince öyle kaldı
Nana da oradadır belkiBurda uyeligi iptal olanlarr yeni bir site kurmuslar ve buranin arayuzunu calmislar yaniii bildigin isleyis goruntu ayni sadece moderatorler ve sitenin ismi farkli lorikte oraya uye olmus sabah ve yarim saat once mesaj gelmis burdan talebiniz uzerine uyeliginiz iptal olmustur diye
Onu bilmiyorum canim ama insallah gelebilirlerNana da oradadır belki
Eğer gerçekten öyle bir şey yaptıysa kabul etmez burası zannetmiyorumOnu bilmiyorum canim ama insallah gelebilirler
Burda sitenin linkini paylasmis birisi baska bir sayfada ordan gordum tikladim baktim lorik orda yazmissEğer gerçekten öyle bir şey yaptıysa kabul etmez burası zannetmiyorumkesin mi canı sen nerden öğrendin ki
Burda sitenin linkini paylasmis birisi baska bir sayfada ordan gordum tikladim baktim lorik orda yazmiss
Nerede acaba koni başlığını hatırlıyor musun böyle bir şey niye yaptı ya nana yok lorik yok keyfim kaçtıBurda sitenin linkini paylasmis birisi baska bir sayfada ordan gordum tikladim baktim lorik orda yazmiss
Lorik nerden bulmuşta konuyu, girmiş oraya?Orda ban yokmuuus
Biri demisLorik nerden bulmuşta konuyu, girmiş oraya?
Her yerde geziyo bu kız.Biri demisbiri birine herkes birbirine
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kurtul inşallahYok ama hazrlik kasilmalari var gunde bikac defa. Onun disinda yatakta donerken karnim agrio artk. Ve odemleerrr
ederim canımDikkat et yinede canım. Bende bu ara o ruh halindeyim ağladım dün oturup sebepsizcehavalarda kötü ruhum daralıyor sokagada çıkamıyorum virüs derdi de var umutsuzluga kapılıyorum inşallah herşey güzel olurda su virüsten kurtuluruz
amin canım insAllahSaolasn cnm amin insllh. Sukur bu gunlerimze. Darisi tum bekleyenlere
canin sklmis senin belliii hayrolsn insllh
Bende bilmiyorum canım valla Bayadir banlıKızlar nana geri dönmeyecek i neler oldu ben anlayamadım kendisini gelmiyo yönetici işlemi sıkıntı var
Burayı kopyalamışlar resmen.Bu sitenin aynısından nasıl oluyor ya bildiğin aynı konular var
İnşallahAzaltabilsem geceleri daraldikca iciom iste birakamiom bihun insallah
Ya şaka gibi herkes gitti ya çok üzüldüm yaUla ben simdi sizi napaamm hii soleyinn helee. Ben de gidicm yakinda pek aktif olamaam haliyleiice dagildiiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?