• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birinin işine yarasa sevinirdim. Bir gebenin günlüğünden almıştım bende. Şu virüs bi yok olursa en kısa zamanda aklında olsun. Bende var baya, gönderirim. 🥰
Ay ts ederm cnm bnm ya cok mutlu oldum solemen yetti insallah o zmna kadar hamis olurumda gerek kalmaz 🤲😘

Tabiki cnm . Allh daha kotu dert vermesin. Zaman zamn yapilir bole seyler kafa dagilsn 😊
Aynn öle napacaz , gecen hafta markete gittik aylik erzak icin dedimki bn gelmiyim sigaradan bogazim gıcık tutuo ayiptir demesi kusmadan rahat edemiom öksurursem bni döverler viruslu die dedim yok dedi esim gel gidek senin icinde temiz hava ii olur nys yav kucucuk öksurdum reyonda minnacik anam adamin birinin yuzunun ifadesini gorseydiniz cok komikdi nasil kosarak gitti hayat ne kadar kotu olumsuz olsanda bi nebze nese istio ste 😂😂

Aynn öle napacaz , gecen hafta markete gittik aylik erzak icin dedimki bn gelmiyim sigaradan bogazim gıcık tutuo ayiptir demesi kusmadan rahat edemiom öksurursem bni döverler viruslu die dedim yok dedi esim gel gidek senin icinde temiz hava ii olur nys yav kucucuk öksurdum reyonda minnacik anam adamin birinin yuzunun ifadesini gorseydiniz cok komikdi nasil kosarak gitti hayat ne kadar kotu olumsuz olsanda bi nebze nese istio ste 😂😂
Sigara içenler sigarayı bıraksın deniyor canım bence bırak sende hem hamile kalmanıda kolaylastırır sigara kötü herşeye☺️

Bundan sonra bole artik 😀😀😀 ben de bu hastaligin ciktgi ilk gunlerde nezle gibi biseydim. Burnum akiodu durduk yere. Hastande sira beklerken burnumu silmeye korktm 😀😀 simdi de disari ciksak yan yana gecemiorz 😒 geldgimz duruma bak

Merhaba canım Andyou Andyou bende de hiç açılmamış c life macun ve ovulasyon ve gebelik testleri var. Eğer kullanacaksan sana kargolarım. Benden sana hediye olur ♥ Benim eşim çalıştığı için mecbur ise gidiyor. İşe giderken sabah sana kargolar 💐

Andyou Andyou bulunduğum il de eşimle tek başımızayız aileler yok yanımızdan. Yakın çevremden de bebek isteyenlere hamile yada doğum yaptı. Verebileceğim kimse yok. Eltime kargolayacaktım o da sipariş vermiş. Ürünlerim kargoda deyince öyle kaldı

Bundan sonra bole artik 😀😀😀 ben de bu hastaligin ciktgi ilk gunlerde nezle gibi biseydim. Burnum akiodu durduk yere. Hastande sira beklerken burnumu silmeye korktm 😀😀 simdi de disari ciksak yan yana gecemiorz 😒 geldgimz duruma bak
Hemşom kıs ne durumdasın sancıların var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back