• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen umarım biter su virüs bir an önce🙏 Anladım canım ama düzenli beslenmek önemli deniyor o yuzden yani borçlarını seneye tutardın diye dedim rahat rahat
insAllah cnm 😉
Vala bilmiorum kız yarına garantimiz yok ki seneye çıkacağımız meçhul 😣 geleceğe karşı çok ümitsizim su sıra bilmiorum dünyanın sonu yaklaşıyor gibi hissediyorum içim rahat etmedi zaten öğleye doğru uyanıyorum ev işi vs derken bı bakiyorum iftara bı saat kalmış oğlum Rabbim e emanet olmaz bişey Allah in izniyle insAllah 🤲

Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
Kuzumm çok sevindim hayırla, sağlıkla gelsin inşallah bu defa kimyasal değildir değerin güzel çıkmış gözün aydın 😍🙏🌸
Bir bir geliyor müjdeler çok şükür

Ayyy kizlar düsuk yaptim
Ama ruyamda nys kardesimini de gordum olay olurkene dedim arayip bi dalga geciyim inanmaz o hic bisekilde bole seylere anam bi inandi ciglik cigliga nasil nerde geliom bkle fln dedim dusugu yaptim ama ruyamda bi sovmeye basladi ay ne biliyim inancagini cok komikdi ama ruyada yasadigim dusuk o kadar gercektiki korkunc bisimis rabbim korusun umursamiom diomda bilinc altimda neler varmis 🤔😂
Ay bı an bende gerçek sandım korkmuştum kız yaşamadım ama Rabb'im kimseye yaşatmasın zor durum bu ara bende garip rüyalar görüyorum bilinç altimizin oyunu hep 😃😣

Bide bisey sormaliyim bnde bu ovulasyon testlerinden denemek istiorum marka ne tavsiye ediosunuz mumkunse hatasiz ?
Hic denemedim de

Bide bisey sormaliyim bnde bu ovulasyon testlerinden denemek istiorum marka ne tavsiye ediosunuz mumkunse hatasiz ?
Hic denemedim de
Ben labaquik ve innovita kullandım cnm hangisinden daha memnun kaldım dersen innovita keisnlikle kişiye göre değişiyor sanki bilemedm labaquiktende memnun kalan cok

Ay bı an bende gerçek sandım korkmuştum kız yaşamadım ama Rabb'im kimseye yaşatmasın zor durum bu ara bende garip rüyalar görüyorum bilinç altimizin oyunu hep 😃😣
Ay deli guldurdun allah korusun ya gercekten rabbim hepimize yardim etsin cok kotu bisey ruya bile olsa , bnde anlamiom bu ara degisik seyler goruorum genelde kimi gorsem onla ilgili bisey cikar insallah hayirli olur bu ruya 🤲

Ay deli guldurdun allah korusun ya gercekten rabbim hepimize yardim etsin cok kotu bisey ruya bile olsa , bnde anlamiom bu ara degisik seyler goruorum genelde kimi gorsem onla ilgili bisey cikar insallah hayirli olur bu ruya 🤲
Amin cnm vala ben bişey yormak istemiyorum gördüğüm rüyaları açıkçası hayır olsun diyelim fazla üstünde durma 🤭

Peki nasil kullanilio siparis vercem kesin buyuk ihtimal haftaya gelir illa sabah yada aksammi nasil olcak
Günde bir yeterli cnm boşa kafa karışıklığa gerek yok saat öğlen 12-16:00 arası ya da aksam 20-22:00 arası ideal saatler en az iki saat önce sıvı alımını kes ve idrara çıkma cnm böyle doğru sonuç elde edersin bı de her zmn her gün aynı saatte yapmaya özen goster

Günde bir yeterli cnm boşa kafa karışıklığa gerek yok saat öğlen 12-16:00 arası ya da aksam 20-22:00 arası ideal saatler en az iki saat önce sıvı alımını kes ve idrara çıkma cnm böyle doğru sonuç elde edersin bı de her zmn her gün aynı saatte yapmaya özen goster
Anladim yazini kaydediyorum ts ederm cnm bnm allah razi olsun 😘🥰

saol canım insAllah 🤲 gece sahur yapıyorum 4:30 da zorlamıyor canım hiç normalde de iki öğün yiyorduk iki üç haftadır geç kahvaltı sonrasında akşam yemeği arada atıştırma oluyordu ama çok zorlamıyor böyle devam ederse Ramazan'da da tutmayı düşünüyorum kızımda da tutmuştum tabi ona biraz daha gerideydi haftam ama bklm hayırlısı

Anladım canım valla çok sıkıntılı dönem hastane konusu insAllah sorunsuz bı hamilelik olur da sık gitmek zorunda kalmazsın Rabbim yardımcımız olsun bı an önce bitsin insAllah su virüs
Anladım canım, ben normalde bile zorlandığım için şu an hayal edemedim emzirirken de tutamıyorum mesela aşırı açlık oluyor yine, normalde çok iştahlı değilim susuzluk daha kötü yapar ama böyle özel durumlarda zorlanmıyorsan güzel, gerçekten seneye çıkar mıyız garantisi yok

Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
Gözünüz aydın inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏😍

Anladım canım, ben normalde bile zorlandığım için şu an hayal edemedim emzirirken de tutamıyorum mesela aşırı açlık oluyor yine, normalde çok iştahlı değilim susuzluk daha kötü yapar ama böyle özel durumlarda zorlanmıyorsan güzel, gerçekten seneye çıkar mıyız garantisi yok
Ynai cnm tutabildigim kadra tutarım zorlanirsam bırakırım napim vala öyle bugün varız yarına Allah kerim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin insAllah 🤲

Bat 29 martti 1 gün geçince kanda 158 çıktı.Eger gerçekse ve saglikliysa Rabbimin bize gönderdiği bir mucize olacak 🙏 Normal doğum olacak demi senin inşallah rahatça olur geçer canım.Evet hazirliklarini bitirmeye bak bu hafta sen
Zaten bu gebeliklerin hangisi mucize deil ki 🤗😍 hele ki imkansz dusundgumzde gercklesenlr. Allh bi daha yasatmasin sana da o dusukten
Hazrliklrm bitti cnm coktan. Dogum olsn diye baslicam biseylere onu kastetmistm
Ayyy kizlar düsuk yaptim
Ama ruyamda nys kardesimini de gordum olay olurkene dedim arayip bi dalga geciyim inanmaz o hic bisekilde bole seylere anam bi inandi ciglik cigliga nasil nerde geliom bkle fln dedim dusugu yaptim ama ruyamda bi sovmeye basladi ay ne biliyim inancagini cok komikdi ama ruyada yasadigim dusuk o kadar gercektiki korkunc bisimis rabbim korusun umursamiom diomda bilinc altimda neler varmis 🤔😂
Ayyy delii gerck sandm ben de once 😀 Allh yasatmasin. Bu bilinc altindan nefret ediorm zaten her seyi cikario bize 😀🙈

insAllah cnm 😉
Vala bilmiorum kız yarına garantimiz yok ki seneye çıkacağımız meçhul 😣 geleceğe karşı çok ümitsizim su sıra bilmiorum dünyanın sonu yaklaşıyor gibi hissediyorum içim rahat etmedi zaten öğleye doğru uyanıyorum ev işi vs derken bı bakiyorum iftara bı saat kalmış oğlum Rabbim e emanet olmaz bişey Allah in izniyle insAllah 🤲
Dikkat et yinede canım. Bende bu ara o ruh halindeyim ağladım dün oturup sebepsizce 😂 havalarda kötü ruhum daralıyor sokagada çıkamıyorum virüs derdi de var umutsuzluga kapılıyorum inşallah herşey güzel olurda su virüsten kurtuluruz

Zaten bu gebeliklerin hangisi mucize deil ki 🤗😍 hele ki imkansz dusundgumzde gercklesenlr. Allh bi daha yasatmasin sana da o dusukten
Hazrliklrm bitti cnm coktan. Dogum olsn diye baslicam biseylere onu kastetmistm

Ayyy delii gerck sandm ben de once 😀 Allh yasatmasin. Bu bilinc altindan nefret ediorm zaten her seyi cikario bize 😀🙈
Ayy cok guldum bugun 😂 hayirlara vesile olsunda ruyada oldu gercek olsa anlamam zaten sanirim bilmiom walla ya bnm bilinc altimda aksiyon ario sabirim 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back